U Evropi sad vlada sve veće nezadovoljstvo: Spajić i Krvavac im sastavljaju Vladu iza leđa, iz medija saznaju za sastanke, od poslanika ES prave samo puke dizače ruku!

2

Sve više je nezadovoljnih funkcionera Evrope sad koji ne žele da budu samo marionete u rukama Milojka Spajića, koji bez njihovog znanja organizuje sastanke za pravljenje Vlade, iako ga ni u svom poslaničkom klubu svi ne podržavaju, potvrdilo je BORBI nekoliko sagovornika iz Evrope sad.

Oni su revoltirani činjenicom da iz medija saznaju za aktivnosti Spajića vezani za Vladu.

„Spajić se ponaša kao da je poslanički klub Evrope sad jedinstven vezano za Vladu, a zaboravlja da nekoliko poslanika Evrope sad ne želi da glasa njegovu Vladu, na način kako je on sastavlja. Umjesto da prvo riješi probleme u svojoj kući, da utvrdi koliko ga njegovi poslanika podržava, on organizuje ponoćne terevenke po hotelima širom Podgorice i pregovara o vladi, a da o tome njegovi funkcioneri i poslanici ne znaju ništa, nego moraju da se informišu preko medija. Ne znamo ni ko plaća ručkove i večere po hotelima kad se sastavlja Vlada. Spajić nije Milo Đukanović, pa da od Evrope sad pravi ono što je Đukanović napravio od DPS-a, da poslanici budu samo buki dizači ruku”, kažu naši izvori iz Evrope sad.

Spajić i Krvavac su se već mjesec dana otuđili od stranke i sami vode pregovore iza leđa svog poslaničkog kluba koji je iz dana u dan sve manje jedinstven.

2 Comments
  1. Zdravko Stanišić komentariše

    Do jaja. Mislim na tekst. 😂😭

  2. Orson Vels komentariše

    Glavno pitanje da li su se Mandić i Knežević odvojili od naše stvarnosti? Jesu i to poodavno, žive u nekim oblacima. Spajić im isposlovao učešće u Vladi a oni željeli još više i više! Ono što je najgore sprdali su se sa ponudom…
    A niko ne postavlja pitanje zašto ZBCG od 2020 godine ima više od 50% manje glasova! Niko da preuzme odgovornost, pa čak ni da postavi pitanje. Nema heroja ili heroina!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.