Tumbaković otvorio dušu: Partizan kao klub više ne postoji!

0

Nekadašnji igrač, trener i čelnik Partizana, danas selektor Crne Gore, Ljubiša Tumbaković jasno i glasno je rekao šta misli o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi klub iz Humske. Rukovodstvu crno-belih neće biti lako posle riječi selektora Crne Gore, ali je prihvatio dio krivice.

– Ovog momenta Partizan kao klub ne postoji. Nije ni dio onog sistema i dok se ne budu dozvali pameti i počeli da rade kao što je nekad neko radio onda će Partizan ponovo biti klub – rekao je za “Sportklub” Tumbaković.

Kaže da nije siguran da sadašnja uprava može da izvuče Partizan iz krize.

– Da li to mogu ovi ljudi? Nisam siguran. Imam dio krivice koju moram da prihvatim. Kada sam se vratio posle inostranstva povjerovao sam se ljudima, kojima uvijek vjerujem, da je neka opcija sa tadašnjim predlogom jednog čovjeka čije ime ne želim da pomenem, da bude predsjednik Partizana. Bio sam dio te priče koja je to prihvatila zarad dobra Partizana bez obzira na to što nisam vjerovao da taj čovjek može to da iznese i ta grupa ljudi koja se kasnije podijelila u ove dvije frakcije. Jedna je opozicija, a druga u Partizana. Ni jedna ni druga nisu valjale, a ja sam bio dio toga i kajem se što sam to uradio. Ali, to je bilo, prošlo. Sada smo dio druge priče koja ima želju da se Partizan vrati pravim partizanovcima, kada dođeš u klub da imaš kome da se obratiš. Danas kada dođeš neće te ni prepoznati- rekao je Tumbaković.

Tumbaković kaže da bez velike Zvezde i Partizana nema pravog fudbala.

– Bez velike Zvezde nema pravog fudbala i derbija, kao ni bez velikog i moćnog Partizana nema pravog fudbala. Moramo da to forsiramo da se podigne na najveći mogući nivo rivalstva. Velika doza poštovanja će uvek biti prisutna prema Zvezdi, a normalno je da više volim Partizan i uvijek ću ga voleti najviše na svetu. Pobjeda nad Zvezdom je uvijek najdraža, emocije su na najvećem mogućem nivou, kao što su u rupi kada izgubiš – zaključio je Tumbaković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.