Tuča u Njemačkoj: Srbi i Bosanci se tukli palicama

0

Nekoliko državljana Srbije i BiH potuklo se ispred čuvenog Mek Donaldsa u njemačkom gradu Kolbermor, nakon čega su neki od njih zatražili ljekarsku pomoć zbog zadobijenih povreda, a većina se razbježala kad se na licu mjesta pojavila policija.
Kako javljaju lokalni mediji, u tuči su korišćene i bejzbol palice, ali navodno niko nije uhapšen. Okolnosti koje su dovele do incidenta još uvek nijesu poznate, a istraga je u toku, prenose Nezavisne novine. Lokalne vlasti pokušavaju da nađu svjedoke, kako bi slučaj što prije bio riješen.
Portal “mangfall.24.de” piše da se njihovoj redakciji javio jedan od navodnih učesnika tuče, koji je rekao da je u trenutku kada je počela tuča, sa porodicom napuštao restoran. Kako navodi portal, momak im se obratio jer želi da razriješi cijelu situaciju.
On je navodno pokušao da smiri situaciju i da razdvoji ljude koji su se potukli, ali je na kraju i sam povrijeđen u incidentu. Takođe, rekao je da je dosta ljudi stajalo sa strane, ali da su samo posmatrali događaj.
(Telegraf.rs)

Daljinac

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.