Terzić: Crvena zvezda mora biti primjer svega najboljeg i najčasnijeg u Srbiji!

0

Predsjednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvene zvezda i generalni direktor ovog fudbalskog kluba Zvezdan Terzić izjavio je danas da „crveno-bijeli” moraju da budu primjer svega najboljeg i najčasnijeg u Srbiji.

Crvena zvijezda je na stadionu „Rajko Mitić” održala svečanu ceremoniju proslave 79. rođendana.

„Dragi zvezdaši, čestitam svima nama 79. rođendan naše Crvene zvijezde, najtrofejnijeg kluba na ovim prostorima. Kad su osnivači našeg kluba četvrtog marta 1945. osnovali naš klub nisu ni slutili u kakvog će giganta ovo izrasti. Sve te godine emocije uspjeha i rezultata doveli su do ogromne moći našeg kluba i grba”, rekao je Terzić na proslavi 79. rođendana „crveno-bijelih”, javlja Tanjug.

„Od naših rezultata zavise emocije miliona ljudi i te težine grba moramo da budemo svjesni. Dragan Džajić mi je davno rekao: ‘Crvena zvijezda jeste lijepa, ali i teška’. Ne smijemo nikad da se opuštamo, uvijek moramo da imamo kamenčić u cipeli da nas žulja i opominje da moramo više. Moramo da budemo primjer svega najboljeg. Primjer svega najčasnijeg i najboljeg što ima ova naša država Srbija. Čestitke na rezultatima uz opomenu da možemo bolje. Na to nas grb obavezuje”, naveo je Terzić.

Sportsko društvo Crvena zvijezda osnovano je četvrtog marta 1945. godine.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.