17. 10. 2018. - 10:15

FLEŠ

Tamara Đurić zaustavljena na granici: Starleta privedena zbog veza sa “škaljarskim” klanom

Beogradska starleta Tamara Đurić privedena je na graničnom prelazu Srpska Crnja, na srpsko-rumunskoj granici, zbog njenih veza sa istaknutim članovima “škaljarskog klana”. Tokom pretresa njoj je pozlilo pa su morali da reaguju i ljekari, a ustanovljeno je da ima tešku infekciju.
– Ona je dovođena u vezu sa jednim od vođa ozloglašenog “škaljarskog klana” i nalazi se na listi osoba od posebnog interesovanja, ne samo srpske već i nekih drugih policija u regionu. Ona je bila u društvu jedne drugarice i one su odmah sklonjene sa strane kako bi bile podvrgnute detaljnijem pregledu. Pri tim ciljanim kontrolama posebna pažnja se obraća na narkotike, pa su i ispitivanje i pregledi mnogo detaljniji. Ipak, niko nije bio spreman za ono što se dogodilo – kaže sagovornik Srpskog telegrafa.
Pregled su na kraju umjesto policajaca završili ljekari hitne pomoći. Kako nezvanično saznajemo, Tamari Đurić je tokom pregleda u jednom trenutku naglo pozlilo. Ispostavilo se da ima visoku temperaturu i da je trese groznica.
– Pripadnici MUP koji su pregledali Đurićevu u početku nijesu bili sigurni šta se dešava, da li je u pitanju panika zbog policijske kontrole ili nešto drugo. Ispostavilo se da je devojka bolesna. Pregled su na kraju umjesto policajaca završili lekari. Ispostavilo se da ima tešku infekciju i da je to uzrok temperature. Na kraju je pozvana hitna pomoć – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *