Srpska lista: Ne nasijedati na provokacije Prištine, najave o pucnjavi kod Gazivoda je stvaranje alibija za nasilne upade i maltretiranje srpskog naroda

0

Srpska lista saopštila je danas da osuđuje svaki vid ugrožavanja bezbednosti bez obzira sa koje strane dolazi, nakon što je kosovska policija objavila da je na njihove policajce pucano na jezeru Gazivode, i istovremeno pozvala Srbe da ne nasedaju na provokacije Prištine.

„Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na provokacije Dželjalja Svečlje i vlasti iz Prištine koji nastoje da naš narod na severu predstave kao negativce, i sebi stvore alibi za nasilne upade i maltretiranje srpskog naroda, od Štrpca do severa Kosova i Metohije“, navodi se u saopštenju.

Srpska lista naglašava da u srpskim sredinama nema tenzija i sukoba, a da Srbi sa Albancima, Bošnjacima, Gorancima, Romima i ostalima žive u miru.

Podsjećamo, ranije danas je objavljena informacija da je pucano na policijske snage tzv. Kosova na jezeru Gazivode, nakon što su spustili policijske čamce u to jezero

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.