Spremni da sarađuju sa pojedinima iz vlasti: DPS ponudio svima ruku, osim DF-u!

22

Evropski tim za Nikšić, iako je osvojio najviše glasova, ne može sam formirati vlast u Nikšiću, a uzimajući u obzir potrebu da se nastavi evropski put razvoja grada, Demokratska partija socijalista izražava spremnost za partnerstvo sa svim proevropskim snagama i volju da im pruži političku podršku, saopšteno je sa današnje sjednice Predsjedništva.

Kako su poručili, tako bi na evropskoj platformi nastavili da grade budućnost u interesu građana Nikšića.

“Istaknuto je zadovoljstvo ostvarenim izbornim rezultatom kao i činjenicom da je Demokratska partija socijalista ubjedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori, što potvrđuje da je započet trend povratka povjerenja nakon parlamentarnih izbora od 30. avgusta prošle godine”, poručuju u saopštenju.

Na sjednici je konstatovano da je na izborima u Nikšiću velikosrpski nacionalizam doživio totalni krah, i da su uzaludna bila očekivanja svih onih koji su se nadali da će slomom DPS-a srušiti i Crnu Goru.

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva, kojom je predsjedavao predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović razmatrani su rezultati izbora u Nikšiću i imenovan je generalni sekretar, Aleksandar Bogdanović.

22 Comments
 1. Simo komentariše

  Pa ko bi normalan pružio ruku DF-u

  5
  35
  1. iz glave komentariše

   slažem se, bolje da saradjuju sa tužilaštvom, nego sa DF

  2. DF komentariše

   Ha,ha…dobro Simo, evo onda qrc i
   tebi i DPSu

  3. Ja komentariše

   ISTO OVAKO I KURVE HOĆE SA SVAKIM.A TEBI SIMO JEBEM SVE ŽIVO

 2. Helm komentariše

  Izgubili ste izbore i shvatite da vas narod ne želi i da im je dosta vaše lopovske, kriminalne, šovinističke, svađalačke i izdajničke politike.

  39
  2
  1. Andrija G komentariše

   Sve partije koje je DPS kupio, su propale!!?
   Liberali, koji u suštini nemaju 0,5% i SD sa nešto više su u suštini takođe propali!!

   37
   1
 3. Joko komentariše

  Treba formirati vlast sa DPSom i izbaciti DF.

  1
  38
  1. Ana komentariše

   DPS lupeški je proevropski, mora da se palite

  2. Stole komentariše

   Pa do sad ti je bila vlast sa DPSom.
   I? Sta ste uradili? Pljačkali i zavađali narod,
   udarili na crkvu i svetinje, uzdigli mafiju na nivo
   državnog dobra, stvorili sirotinju , stvorili bijedna
   radna mjesta ….Ološi jebena, nećete više nidje,bez u Spuž.

  3. Ja komentariše

   Joko svršim ti u grlo duboko

 4. Rade komentariše

  DPS jedino da crnim đavolom u koaliciju može. Ču oni pružaju svoju lopovsku i krvavu ruku. Pitajte pink pantere da neće oni sa vama u koaliciju. I oni bi vas garant odbili

 5. Faruk komentariše

  Joka za gradonačelnika, kakvih budala ovom zemljom čepa

 6. Drago komentariše
 7. Kontra revolucija komentariše

  Dobro barem sad svi znaju da se DPS i DF medjusobno toliko mrze da price oko nekakvim podrškama DFa Djukanovicu padaju u vodu !.
  Krivokapicevi , Abazovicevi i URA botovi i ta teza vam je propala, šta cete sad ?.

  16
  1
  1. LipaLipa komentariše

   … o tome koliko se dps i df “mrze”, ne bih, … nije to u politici uopste bitno, … pitaje je sto je njihov (dps i df) interes, … i jedni i drugi, nemaju vlast (ili je gube), uticaj na Vladu, … i jednima i drugima, valst zelja, mod opstanka, sada, … onaj ko raste (demokrate) ima uticaj na Vladu, … taj nema razloga da koalira sa dps, pa i df, … oni demokrate, ce ubrzo, biti, uslovno, novi dps, … naravno, u pozitivnom smislu, partija okosnica vlasti i Vlade, u CG, … dps odavno, nije mogao sam biti vlast, … umiju oni naci koalicionog partnera, umiju, … nikad oni nista uprazno, kad je vlast u pitanju, … aj’ zdravo, …

   1
   2
   1. Pushi ga,Mirna! komentariše

    Ne mrzi se niko,budalo jedna.
    Jedni su lopovi, to je DPS.
    Drugi se citav zivot nore protiv DPSa, to je DF.
    Neki nemaju muda da se bore kao DF pa su
    smislili soft varijantu, bez stava, bez lica, bez vjere.
    Sve može ovako i onako, sve je dobro i sve je loše..
    Eto ti Herbiko prijer.
    A sad ,E shipu racq Lipa Lipo i mrš na Cetinje.

 8. Ratka komentariše

  Imate pravo. Koliko su vas pretucali i mucili DF 2015 i svo virjemo na ovamo. Cini mi se da su mnogi DPS-ovci radili svasta; crali i bili ukljuceni u sve sto se kosilo zakonu i ljuckom covjeku Crne Gore. Cast izuzecima. To su nasa braca koja su se zadesila u toj partiji, ali oni nikada nijesu radili neposteno, i sigurno takvi se mogu tretirati kao i drugi narod, koji je stekao vremenske uslove, koji su jos prezivjeli, da se oslobode od zla i da vide da i njihova djece i unuci dodju bar do kore hleba. DF je jedini najveci i pravi borac za prava gradjana i to im niko ne moze negirati, osim onih kojima ne odgovara sto ih prozivaju. Svi oni koji su varani i davali glasove, nijesu bili svjesni ni tada ni sada. Muka je kad je covjek gladan. Ja ne zelim da pravim nikakve podjele mojim komentarom, ali neko ih je napravio prije ovoga pisanja. Treba se potsjetiti hajduka koji su se zrtvovali da se oslobode od zla i prezivljavali sve torture od strane neprijatelja. To je Srbin koji je stavio na kapi SSSS. (sama sloga srbina spasava) Kriminalci posjeduju nekakvo prljavo bogatstvo i to pravi problem cijelom drustvu.

  11
  1
 9. Milan komentariše

  Neka se ne tjesi Dps . Kad se preciste spiskovi i krivicno bude odgovaralo za kupovinu glasova vidjet cemo koliko su jaki. O povratku na politicku scenu mogu samo da sanjaju ma koliko se upirali i predstavljali DF kao rusilacki faktor. Ko se “peca”na to,mozga nema ni gram.

  13
 10. NIKO99 komentariše

  Klasičan pokušaj podjele. Šta drugo Raskolnik da radi?

  10
 11. Istina je jedna nema dvije komentariše

  Sta ce kome krvava izdajnicka i lupeska ruka dps… Ko god bi njih da abolira od njihovih radova 30g.,gori je i pokvareniji od njih samih…

 12. MIKI komentariše

  Zdravko ce oberucke prihvatiti Milovu ideju, s, obzirom da je Milo ideoloski blizak Zdravku, a Df smeta ovoj vladi, eto nove koalicije na vidiku.Moj utisak je ,da ova Milova prica, je ustvari Zdravkova ideja.

 13. Milica komentariše

  Vi da saradjujete sa nekim, a manite se te price svi znamo kakvi ste, pokazali ste se svih ovih godina! Ko pristane s vama da saradjuje je izdajnik!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.