Spremaju odgovor na presudu: DF podijelio članovima i simpatizerima uputstva i šifre!

2

Demokratski front je izdao uputstva svim odborima širom Crne Gore, kao i simpatizerima, uoči izricanja presude Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, saznajemo u tom političkom savezu.

Kako nezvanično saznajemo, funkcioner i poslanik DF-a Milutin Đukanović je već obavio konsultacije sa čelnicima u svim odborima, od kojih je većina već dobila konkretne zadatke. Neke od odbora je i obišao prethodnih dana.

Zbog mogućnosti prisluškivanja telefonskih razgovora, kako nam je rečeno, dogovorene su određene šifre prilikom komunikacije sa odborima.

Đukanović je u izjavi za naš portal potvrdio da DF ima spreman odgovor na svaku akciju režima, koju su planirali za četvrtak.

“Podijeljeni su zadaci i funkcionerima i simpatizerima na terenu. Svi su dobili uputstva šta treba da rade i u srijedu i u četvrtak. Okupljanja na ulicama neće biti, a konkretnih akcija će biti u svim gradovima”, kazao je Đukanović.

2 Comments
  1. Jovica B komentariše

    Izveo narod ispred skupstine pa ode na krkanciju na koljenicu.Milo bi te noci da puca po narodu da bojevom municijom.Milivoje nisi za nobela nego za sto nobela

  2. DEMOKRATA komentariše

    te fukare iz fronta treba hapsiti odmah čim nešto pokušaju, dosta je bilo njihovog.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.