Sprema se veliko hapšenje DPS aktivista u Nikšiću zbog kupovine glasova!

4

U Nikšiću će na dan lokalnih izbora doći do velike akcije policije i hapšenja DPS aktivista koji kupuju lične karte u ilegalnim i improvizovanim štabovima koji se nalaze u kućama, stanovima i podrumima na teritoriji tog grada.

Izvor koji je blizak policiji takođe kaže da je policija operativnim radom došla do saznanja da se na više od 20 lokacija u tom gradu svakodnevno obavlja nelegalna kupovina ličnih karata i to za cijenu od 100 pa čak i do 500 evra.

U hapšenju će učestvovati više od 100 pripadnika interventne jedinice iz Nikšića i Podgorice i ovo će biti jasan znak da država konačno staje na put nelegalnim aktivnostima Demokratske Partije Socijalista, a takođe se nezvanično saznaje da se pripremaju najstrože kazne za sve aktere ovih i sličnih aktivnosti.

Izvor: Alo.rs

4 Comments
 1. milan komentariše

  Zasto na dan izbora? Zasto ne odmah ? Ili se ceka da pokupuju licne karte ? Posle ih nemojte hapsiti.

  15
  1
  1. Ponio selo sa sobom komentariše

   Pustaju ljude da zarade , u suprotnom bi bila diskriminacija i ugrozavanje prava na zaradu onih koji jos nisu prodali licnu , a planirali su 😀

 2. E viva komentariše

  Da se ne zajebu ,pa ne pohapse ove sto kupuju za DF

  1
  3
 3. Ivi komentariše

  Ne sprema se ništa. Sve je to dogovoreno ne brinite, imali su kad, pa su kupovali, ENO slika. Ide se naGocu sekretaricu i Draginju, one su važnije. GORDANA NAROČITO!

  1
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.