Španska serija zaludjela svijet: Za pet dana postala najgledanija na Netfliksu

0
Španska serija „Clanes“ ili „Gangs of Galicia“ pet dana nakon objavljivanja na Netfliksu je najgledanija serija striming servisa u kategoriji serija koje nisu na engleskom jeziku.

Serija prati upornu advokaticu koja traži osvetu za očevu smrt, a čineći to, ona se infiltrira u narko-kartel kako bi eliminisala očeve neprijatelje.

U prvoj nedjelji od izlaska serije bilo je dovoljno svega pet dana da dospije na prvo mjesto najgledanijih u svijetu, a već ima 15 miliona sati gledanja.

Glavne uloge tumače Klara Lago i Tamar Novas, a snimano je u Galiciji, Madridu, Korunji, Kadizu, Kambadosu i Malagi. Netfliks tvrdi da je serija dramatizacija događaja iz stvarnog života, a prva sezona donosi sedam epizoda.

Sinopsis: Ana Gonzales Sorijano je bliska sa svojim ocem, koji upravlja turističkim brodom. On je ubijen, a tri mjeseca kasnije, kada Ana i njena majka čuju testament, saznaju da je Anin otac bio u programu zaštite svedoka nakon svjedočenja protiv porodice Padin, koja upravlja jednim od najvećih narko-kartela u regionu. Ana se seli u Kambados gdje žive da bi otkrili istinu i eliminisali neprijatelje svog oca.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.