Soraji Vučelić će se suditi zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

4

Tridesetčetvorogodišnjoj Baranki Sari Masoni (Soraja Vučelić) i godinu mlađoj Podgoričanki M.M. sudiće se u Osnovnom sudu u Žabljaku, zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

To je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima, koje je stavilo van snage odluku o primjeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja u slučaju Baranke i Podgoričanke.

“Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima podnijelo je optužni predlog protiv S.M. i M.M. kojim se predlaže da se pred Osnovnim sudom u Žabljaku održi glavni pretres i da se okrivljene S.M. i M.M. oglase krivim za navedeno krivično djelo”, saopštila je portaprolka plejvaljskog tužilaštva, tužiteljka Nataša Bajčeta.

Policija je saopštila da su uhvaćene u kršenju dvije privremene mjere – nijesu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja, a prekršile su i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva.

4 Comments
 1. Milan komentariše

  Izgleda gore nego strasilo, ona kad stane na njivu vrane vracaju i psenicu od lani.

  6
  1
  1. Зечија_шапица komentariše

   Ма какво суђење, 4.500е као свештенику фино нека наплате.. него им је биће платила у натури

   14
 2. Realista komentariše

  Treba ovu spodobu u zatvor na duze vrijeme.Neka i zatvorenicina malo podigne raspolozenje.neka svaki dan je stave na prozor Spuskog zatvora sat vremena,i nece biti nijedne ptice kroz cijele bjelopavlice.
  Ovo covjek da sretne u mrak,da ga srce ocisti…

 3. Q komentariše

  Policija Milogore uhvatila dva pljackasa banke i predala sudiji za prekrsaj jer nisu imali maske i rukavice prilikom pljacke.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.