SNP o visokim računima za struju: Sumnjamo da su gospoda iz Elektroprivrede eventualnu donaciju NKT-u naplatili ovakvim sramotnim računima!

1

Sramotni, enormno visoki računi za električnu energiju ovih dana stižu na adrese naših građana, koji nam se zbog toga svakodnevno javljaju.

Klasični monopolisti u liku Elektroprivrede Crne Gore izgleda žive u nekom drugom svijetu. Građani, koji u doba ovog virusa, nemaju za osnovne životne namirnice, suočili su se sa novim šokom, koji im je ovo preduzeće priredilo. Ne čudi nas da se ovako ponašaju, imajući u vidu da su od strane Vlade Crne Gore zaštićeni kao “bijeli medvjedi” i da ne žive život običnog građanina koji jedva sastavlja kraj s krajem.

Socijalistička narodna partija je na samom početku krize pozvala na solidarnost i činjenicu da svi skupa podijelimo teret novonastale situacije. U tom pravcu smo predložili da jeftina tarifa duže traje u toku dana, te da računi budu manji, imajući u vidu njeno korišćenje u ovim teškim danima. Podsjetićemo, da smo i prije ovoga plaćali ubjedljivo najskuplju struju u regionu. Poslednji račun je samo kap u prepunoj čaši prevara i bahatosti rukovodećih struktura i onih koji stoje iza ovoga.

SNP izražava otvorenu sumnju da je gospoda iz Elektroprivrede eventualnu donaciju NKT (ako su je uopšte i donirali) naplatili ovakvim sramotnim računima. Ovu pljačku građani teško da mogu više trpjeti, posebno ako uzmemo u obzir hiljade onih koji ostaju bez posla, dok rukovodeći kadar ovog preduzeća ima astronomska primanja od po nekoliko hiljada eura. Je li to solidarnost i humanost koju zagovara Vlada Crne Gore?

Nezaposlenost i siromaštvo su, nažalost, sinonim za našu državu, ali to, izgleda, ovu odnarođenu vlast puno ne dotiče i ne interesuje. SNP smatra da se, osim odlaganja plaćanja računa za vrijeme trajanja krize, mora naći način smanjenja naplate usluga za električnu energiju, minimum za 50 posto.

1 Comment
  1. Kafanski filozorf komentariše

    I zadnje od naroda da uzmu, dok ne dodje totalni financijski krah!.
    To su Milove Fukare
    Pre virusa pljacka naroda , za vreme virusa, a bice i posle virusa!.
    Narode opameti se!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.