SNP Budva: Brutalnost policije pokazala na šta je režim spreman da bi opstao na vlasti

1

Brutalnost policije prema odbornicima i građanima pokazala je na šta su sve spremni predstavnici režima kako bi opstali na vlasti, poručili su iz budvanskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP).

Dodatan podstrek policiji dao je, kako navode iz SNP-a, predsjednik Vlade Duško Marković “neprimjerenom i neodgovornom izjavom da će država problem riješiti za petnaest minuta”.

“Policijska falanga Mila Đukanovića ponovo je jutros na vratima budvanske Opštine. Zaposleni ne mogu doći do svojih radnih mjesta, niti pružiti potrebne usluge građanima Budve, a policija i danas nastavlja hapšenje i privođenje Budvana”, navode iz budvanskog SNP-a.

“Kako država „rješava“ problem najbolje pokazuje ubacivanje suzavca u sportsku halu u kojoj su djeca trenirala i njihove suze zbog osionosti i bahatosti policijskih snaga koje ne biraju sredstva da odbrane interese svojih nalogodavaca”, dodaju iz te partije.

Iz SNP-a u Budvi su poručili vlasti da im je “uzalud sve što su juče uradili”

“Da ćemo se vratiti se još jači i odlučniji da ne dozvolimo potkupljenim odbornicima i mafiji da mijenjaju izbornu volju građana Budve, a oni koji su napravili jučerašnji haos neka razmisle da li im se isplati da nastavljaju rat sa sopstvenim narodom”, zaključuju iz SNP-a.

1 Comment
 1. Kafanski filozof komentariše

  Pa moraju se odrzati u svakom slucaju na vlast !.
  Sta mislite, sta bi se sve otkrilo promenom vlasti ?.
  Koje pljacke, korupcije, izdaje, ubistva, kradje, sve bezakonite radnje ?
  Ceo Jadran ne bi mogao to da opere !.
  Duboko su zaglavili !.
  A ne znaju kako da se izvuce iz nago(mila)ne prljavstine !!!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.