Snaha Branka Radulovića zapošljena kao sekretarica u kabinetu potpredsjednice u Skupštinu

3

Lola Radulović, snaha potpredsjednika Pokreta za promjene i poslanika te partije Branka Radulovića, dobila je posao u Skupštini Crne Gore, saznaje Pobjeda.

“Lola Radulović je supruga Petra Radulovića, sina Branka Radulovića, i od prije par dana je zapošljena kao sekretarica u kabinetu potpredsjednice Skupštine Branke Bošnjak“, saopštila su dva Pobjedina izvora.

Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak juče nije odgovarala na telefonske pozive Pobjede.

Kako je Pobjeda ranije objavila, Petar Radulović je u ime Pokreta za promjene najozbiljniji kandidat za funkciju izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore.

Radulovićeva kćerka Ljiljana Radulović, ugledni neurolog, nedavno je izabrana na funkciju direktora Kliničkog centra Crne Gore.

Prema sporazumu o raspodjeli funkcija “po dubini“, Pokret za promjene je daleko najbolje prošao.

Osim direktorskog mjesta u Kliničkom centru koje već pokriva Ljiljana Radulović, Pokretu za promjene je pripalo i mjesto izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, izvršnog direktora Uprave za nekretnine, izvršnog direktora Fonda PIO, izvršnog direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema, izvršnog direktora Crnogorskog operatora tržišta električne energije, kao i izvršnog direktora Agencije za zaštitu životne sredine.

Medojevićevoj partiji će pripasti i izvršni direktor Agencije za investicije Crne Gore, izvršni direktor Zavoda sa seizmologiju i hidrometeorologiju, izvršni direktor Direkcije za zaštitu tajnih podataka kao i predsjednici upravnih odbora Montefarma i Agencije za elektronsku komunikaciju i poštansku djelatnost.

3 Comments
 1. Velja Gora komentariše

  Je li dobri nas Branko ovo posteno ?
  Jesu li ovo tekovine promjena?
  Jesmo li se zbog Lole pomijetali ,gutali suzavce, isli u CB da dajemo.izjave,strahujuci hoce li nas spustiti u podrum.
  E Banjo…

  6
  1
 2. bajo. komentariše

  Ja bi joj ga metno onako žestoko!

 3. PRAVEDNIK komentariše

  radulovicu ,sram te bilo ako je ovo tacno iako nije zato si ti leleka po skupstini kako si ti najbolji strucnjak ka medojevic na svijet . ti si treba da ides u penziju radulovicu . ima mladih momaka sa fakultetima koji nemaju svoju koru leba evo vidimo od tebe i tvojih ukucana koji neznaju sto ce sparama . rece li prof. krivopkapicu juce da neces vise dozvoliti da te ucjenjuju sa svake strane i opozicija i pozicija . eto narode vidimo da nama sirotinji nece biti nista bolje. niti plata niti penzija da se povec aju a i kako vce kad radulovici moraju da se jos vise naplaste i hljebe dobro . kukala nam majka . jos samo medojevic koji rece da ce napustiti pertiju jos u decembru ali takva mu je svaka istina . balega ljudi i balege .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.