Smijurima režimskih medija: Pobjeda osudila Šišmakova, a Dnevne novine Širokova!

0

Svu besmisao i državnu glupost, a ujedno i potvrdu teze da je afera “državni udar” montirana u kuhinji ANB-a, ogolila je režimska medijska klika. Dovoljno je samo vidjeti naslovne strane režimskih jurišnika iz Pobjede i Dnevnih novina. Pobjeda tvrdi da je Šišmakov osuđen na 15 godina, a kolege iz partije, pardon iz medija, Dnevnih novina, poručuju “čitaocima” da je osuđen Širokov na 15 godina.

Zamislite taj proces vijeka, kad na kraju, oni koji su sve osmislili i montirali, ne znaju ko je osuđen, tačnije, ne znaju identitet čovjeka koji je, po kazivanju SDT-a trebalo da zavije Crnu Goru u crno.

Upravo naslovnice Pobjede i Dnevnih novina, pokazuju svu tragikomediju ovog konstruisanog slučaja, koja je imala za cilj napad na opozicione lidere iz DF-a i nasilnu presudu Rusiji i dijelu Srbije. Kad ni nakon više od dvije godine, nije utvrđen identitet osobe koja je organizovala rušenje vlasti u Crnoj Gori, ko još može da vjeruje u ove sudsko-tužilačke gluposti DPS-a.

Za neku normalnu, pravno uređenu državu, a ova to nije, samo ovo igranje identitetima glavnooptuženog, bilo bi dovoljno da se i sama presuda odbaci, a da ne govorimo, da onako besmislena optužnica, sa milion promašaja, nije mogla ni biti osnov za sudski spor.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.