Skandalozno ponašanje: Za dva dana 16 stanovnika Tuzi šetalo na Koniku i u Zeti!

4

Juče i danas je podgorička policija procesuirala ukupno 16 lica jer su prekšila mjeru zabrane napuštanja teritorije Opštine Tuzi. Samo danas tokom dana devet lica je prekršilo ovu mjeru.

Podgorička policija je, 25. i 26. marta, 16 lica koja imaju prebivalište na teritoriji Opšine Tuzi zatekla u Podgorici. Oni su na taj način prekršili zabaranu i protiv njih su podnijete krivične prijave.

Sva lica su zatečena na području naselja Zeta i Konik.

Krivične prijave su podnijete protiv N.R. (22), F.M. (67), L.M. (54), R.N. (25), M.N. (55), I.A. (23), S.Š. (20), A.K. (26), A.Lj. (46), V,Lj. (38), D.G. (60), V.G. (60), G.P (31), D.L. (49), O.G. (38) i E.B. (28), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Sva lica su upozorena i ispraćena na adresu prebivališta.

Crnogorska policije svakodnevno sprovodi aktivnosti na kontrolisnju poštovanja privremenih mjera o sprječavanju širenja korona virusa u Crnoj Gori.

Svi rapoloživi kapaciteti Upave policije su danonoćno angažovani na ovim zadacima i u ovoj misiji biće istrajni jer zdravlje svih građana je prioritet svih nas.

Policija od danas, pored blokada puteva i redovnog patroliranja nadgleda i snima Opštinu Tuzi dronom iz vazduha.

Na ovaj način pokriveni su svi alternativni putevi i područja koja se graniče sa ovom Opštinom, kako bi se evidentirala i procesuirala eventualna kršenja mjere zabrane građanima Opštine Tuzi izlazak iz objekata stanovanja i izlazak sa teritorije Opštine Tuzi.

 

4 Comments
 1. M P komentariše

  KAZU NADGLEDAJU IZ VAZDUHA, A ONI VECINA U PODZEMLJU GDE SE NAJBOLJE SNALAZE.

 2. Antisistem komentariše

  Bravo braco,oce da vas zatvore .ima te 2 opcije .prva da omrete od korone virusa i druga od gladi jer vam je sve zatvoreno.ako me nema sjutra uhapsio me je milo zbog sirenja panike.pozdrav od antisitema

 3. Nnnnn komentariše

  Eto tako oni vole CRNOGORCE sve bi ih pobili eto tako oni drže riječ eeeeee

 4. Ivan Sekulovic -Budva komentariše

  Smije li policija da koristi ono sto je 2015.pred Skupstinu?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.