Skandal: Vozio 120 na sat, pod dejstvom kokaina, ubio djevojku i nagodio se sa tužilaštvom da robija samo 16 mjeseci!

Skandal: Vozio 120 na sat, pod dejstvom kokaina, ubio djevojku i nagodio se sa tužilaštvom da robija samo 16 mjeseci!

Podgoričanin Dejan Šarac (25) potpisao je sa Višim tužilaštvom sporazum kojim je priznao da je 9. juna prošle godine, kod tržnog centra Gintaš u Podgorici izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Valentina Gazdić (29). Zorana Radulović koja je je bila na mjestu suvozača u automobilu koji je vozila sada pokojna Gazdić je prošla sa lakšim tjelesnim povredama.

Šarac se nagodo sa tužilaštvom da u zamjenu za priznanje odleži godinu i četri mjeseca zatvorske kazne.

Razmatranje sporazuma koji su potpisali Šarac i viši državni tužilac Zoran Vučinić zakazano je za petak u podgoričkom Višem sudu pred sudijom Vladimirom Novovićem.

Prema navodima optužnice, Šarac je oko dva časa iza ponoći, ne pridržavajući se saobraćajnih propisa, vozio “mercedes” pod dejstvom kokaina, brzinom od najmanje 109,98 kilometara na čas a koja je dvostruko veća od dozvoljene brzine za naseljeno mjesto.

Šarac je na raskrsnici Bulevara Save Kovačevića i 4. jula, prema tvrdnjama tužilaštva, udario u vozilo “polo” kojim je upravljala Gazdić, koja se kretala brzinom od 27 kilometara na čas.

Gazdićeva je zadobila teške povrede od kojih je nakon tri dana preminula u Kliničkom centru Crne Gore.

Related posts

15 Comments

 1. Kafanski filozof

  Korupcija na sve strane!.
  Demokratska, nezavisna, gradjanska, evropska, Milova, Crna Gora!!!!.

  50
  1
  Reply
 2. Perun

  Školski primjer skandalozne zloupotrebe instituta sporazuma o priznanju krivice. Ako ga sud potvrdi znači da je odrađena kompletna ”logistika”. Tada bi prvo trebalo pozvati na odgovornost tužioca i sudiju. Nego mi smo od takve države udaljeni svjetlosnim godinama.

  37
  Reply
 3. roro

  Novoviću,znaš što ti je činjeti.Deset godina robije minimum.A Tužiocu zabraniti dalji rad,i osuditi zbog nesavjesno obavljenog posla.

  32
  Reply
 4. zauvijek DPS

  Najpostenije sudstvo u regiji, Maja Supak Horvatincica nije osudila ni na dan robije za dvoje mrtvih. Od Vlade Divca dijete nije dobilo ni dan zatvora za ono gazenje sa Mini morisom, isto tako pinkov sin nije dobijo ni dan zatvora za ubistvo djevojcice na pjesackm, gdje je projurijo kroz crveno i jos pobjega zato sto je bio pijan i drogiran. Ovaj je barem stao ! Hrvatska i Srbija ovakvo sudstvo mogu samo da sanjaju.

  2
  27
  Reply
 5. Гаврони

  Јебем те уста црногорска заувјек дпс и жељка митровића заједно са тобом.А кад би ти била сестра рођена били тако причао?

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *