Šešelj: Milo Đukanović je jedan od najvećih srpskih izdajnika, još nije razmontiran sistem DPS-a (VIDEO)

1

Potpredsjednik Srpske radikalne stranke, Aleksandar Šešelj, komentarišući u emisji Profil, u produkciji mreže INFO 24 upravo završene izbore u Nikšiću, naglasio je da je njegov utisak da su ti izbori održani u jednoj nesvakidašnjoj atmosferi, shodno i , kako kaže, cijeloj situaciji koja se dešava poslednjih godinu dana u Crnoj Gori.

Iznenađujuće je to, kaže Šešelj, da uprskos činjenici da se vlast u Crnoj Gori promijenila, i dalje nije razmontiran jedan sistem Mila Đukanovića i DPS-a, koji je očigledno i dalje u punoj snazi, naglašava Šešelj i dodaje.

Kada kažem sistem, mislim na jednu mrežu kupovine glasova, prijetnji i ucjena, a uz cijelu antisrpsku kampanju, koja je izuzetno poznata u Crnoj Gori, gdje se predstavlja da, ukoliko u Nikšiću izgubi Đukanović, da je to u stvari neki osvajački pohod iz Srbje i da će Srbija pa porobi Crnu Goru. Iako rezultat koji je ostvarila koalicija oko Demokratskog fronta nije možda ono čemu su se ljudi u Srbiji nadali, ali za to postoji više faktora. Prije svega, zato što je vlast u Crnoj Gori na neki način marginalizovala Demokratski front, jer to je jedna grupacija stranaka koje prije svega predstavljaju Srbe u Crnoj Gori. Oni su upravo jedna izuzetno ugrožena grupa,izjavio je Aleksandar Šešelj.

1 Comment
  1. LipaLipa komentariše

    … milo jes srbski, izdajnik, no i Seselj izdajnik, srbski, … svako na svoj nacin, prema svom, misaonom obrazcu, … milo ponesto i uradio, za srbski narod, … ova fukara, alavko, nikad nista, casno, posteno, … treba reci oba kumunci, od majcina mlijeka, … od roda su zasluzili, prezrenje, zaborav, … aj’ zdravo, …

    2
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.