Šćekić: Na meni i mojoj porodici je da odbranimo čast našeg mučki ubijenog brata!

0

piše: Slavica Šćekić

U skladu člana 91 Ustava Crne Gore, poslanici Skupštine Crne Gore većinom glasova prisutnih poslanika, donose zakone na sjednici.

U Skupštini je 81 poslanik. Od njih zavisi hoće li ili neće biti usvojen Zakon o amnestiji. Od njihovog glasa, sa samo jednim pritiskom na taster, zavisi budućnost Crne Gore, njenih građana, a, naročito mladih generacija.

Ugroženi je i časno ime Crne Gore, kojom se ponosimo vjekovima. Ugrožena je sigurnost i bezbjednost građana na ulicama, školama i kućama. Ugroženi su životi svih slobodoumnih građana i boraca za pravdu.

Poslanici, svojim glasovima o Zakonu o amnestiji, odlučujete o budućnosti Crne Gore, hoće li ona biti mafijaska država ili država vladavine prava i pravde.

Ukoliko glasate za ovaj monstruozni zakon, kojim će se pomilovati ubice moga brata, časnog i poštenog policajca, postaćete saučesnici u njegovom ponovnom ubistvu. Istovremeno, pokazaćete da ste ili korumpirani ili zaplašeni od strane kriminalaca i mafije, zbog kojih donosite ovaj zakon.

Poslanici, na vama je da usvojite ili neusvojite ovaj zakon, a na meni i mojoj porodici je da odbranimo čast našeg mučki ubijenog brata.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.