Savjetnik Mila Đukanovića podržao komite i pozvao na otpor

3

Savjetnik predsjednika države za bezbjednost i odbranu i nekadašnji direktor policije, Veselin Veljović kazao je da podržava građane koji se mirno i dostojanstveno suprostavljaju, kako je naveo, bezakonju anticrnogorske vlade i bore za očuvanje vrijednosti gradjanske umjesto kleronacionalisticke države.

“Ovo više nije pitanje politike već opstanka i očuvanja Evropske Crne Gore”, kazao je Veljović za Pobjedu.

On je pozvao crnogorsku policiju da razumno suzdržano i tolerantno postupaju i razumiju patriotska nastojanja okupljenih građanki i građana u ostvarenju Ustavom zagarantiranih prava i sloboda.

“Očekujem od nadležnog tužioca da odmah preduzme mjere iz svoje nadležnosti i procesuira odgovorna lica za nedolično ponašanje osobe koja je upravljala službenim vozilom vlade i svojim postupkom ugodila živote i bezbjednost građana”, kazao je Veljović.

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je danas na magistralnom putu Nikšić-Podgorica napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova ćerka, koja je, kako navodi štićena ličnost.

3 Comments
 1. tako stoje stvari komentariše

  Ovaj intelektuac očigledno ima zapaženu ulogu u vješto osmišljenoj medijsko/političkoj manipulaciji – oporavak rejtinga Krivokapića kod Srba.

  12
 2. Ja komentariše

  Nikad sreće ovde dok ovaj i milo ne završe iza debelih zidina

 3. Radovic komentariše

  A da pitate rvate za savet

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.