ŠAŠARUGE U SLUŽBI DPS-A!!!

6

Piše: Ilija R. Miljanić-potomak i potomak Velikih Nenadovića,Ilije Birčanina i komita protiv  zloglasne švabske kuge

14.marta 2021.god.  zasija ponoćno sunce sa sabljom Nemanjića u gradu pod Trebjesom.Kralj Nikola Petrović Njegoš, uz himnu „Onamo namo“, naredi  počasnu paljbu u gradu Car Junaka- Nikšiću sa dva svoja pobratima, Novakom Ramovim Jovovićem i hercegovačkim vitezom Stojanom Kovačevićem.

Zaista urlanje Depesčadi zadavi Koalicija za budućnost Nikšića uz tradicionalne pobjednike od 30,avgusta. Titoisti tj. brozomorci bez lijeka iz dijela udbaške Bivše Narodne stranke čiji ostaci još traju nažalost u Crkvenim odboroma što se ovih dana manifestovalo kroz dio srba sa plastičnom kičmom savijanja do crne zemlje.

Takozvani plastelin srbi-crnogorci iz Titovih vojnih knjižica, koji zasuše redove građanskih partija u redovima građanskih crkvenih odbora gdje komanduju mnogi ordenjaši Svetog Save, Karađorđa, Miloša, Vladike Rada  i podržaše za novac režim kao i partrije bez  imena i prezimena sa obligacijom zapadne škole uz mržnju svega što potiče iz Rusije, Srbije i Svetog Kijeva.Znamo šta je dr. udbaške Narodne stranke Drljevički Kilibarda i tvorac čirgil azbuke i najveći prevarant od „susknjenog  pera“ narodne proze i poezije.Upravo solidni pisarčići sa adrese na sreću propale Narodne stranke i propalog ustaškog režima u poslednje vrijeme se raspisali po nalogu zapadnih planera i direktno napadaju srce srpskog roda koji je još ostao na okupu u Demokratskom frontu. Otkud takvo slijepo pisanje kod pojedinaca koji još baštine udbaške ljuske Narodne stranke koji još dobro kotiraju na mjestima gdje to zaista ne treba.

Naročito skrećem pažnju na dobrog pisca nove i stare propmisli da prekine sa podjelama u srpskom rodu koji prodisa od 30 avgusta i nadamo se na dalje. Ne mojte  to da radite  plemeniče kuće Mićovića, koja kao i mnoge kuće ima loše repove iz nedavne komunističke prošlosti, što svi Banjani znaju kako za  vas Mićoviće tako i nas Miljaniće.

Ovakva nepromišljena pisanija  može samo da šteti sveukupnom pravoslavlju i cijelom srpstvu a  vjerujte ponajviše Banjskom plemenu.Nadalje, kod najačeg Banjskog plemena,tako kaživali  znameniti srpski pametari, a  danas u smućeniju vremena  i kod Miljanića ima ustaškog šarenila kroz komitske zalutale hajdučije.  Lažno predstavljanje srba  po građanskim partijama bez: vjere, nacije, jezika uz podršku svega što potiče sa germanske i vatikanske lože, uz stalnu trku po pravne ljekove kod papske Venecijanske komisije zaista narodni poniženje. Brate Milutine umanji našu volju i nevolju koja zaista pregoni sa  neosnovanim napadima u srce svih srba koji baštine upravo znanenja: Svetog Save, Svetog Petra, Svetog Vasilija Ostroškog, Karađorđa, Miloša i drugih nebesnika.

To su srbi Milutine, koji drže srpski rod u Crnoj Gori a nalaze se upravo u Demokratskom Frontu koji vode neustrašivi i hrabri srbi- Andrija Mandić i Milan Knežević.Počivši nebeski Amfilohije zaista je baštinio Pećki tron kao srž sveukupne srpske lože tj,Srpske pravoslavne crkve i izgleda mu se želje ostvari sa ponovnom stolicom Srpske pravoslavne crkve  upravo u srcu svih srba u Pećkoj Patrijajšiji. Nažalost kod građanskih- modernih srba u Crnoj Gorie preovladava još komunistička brozomora koja nikako preko jezika da prevali Srpsaka pravoslavna crkva, srpski jezik već umišljaju da sve što je loše potiče iz Beograda i Moskve.Upravo zapadne lože opet formirale opasne bezimene partije gdje opet lutaju bezimeni srbi koji srbuju samo kad se dobro zatvore vrata da slučajno nečuje niko?

Odbrana crkve jedva prošla u polovičnom Potzakonskom okviru, gdje opet stalno vreba zmija sa sedam otrovnih glava?Lovokradice srba za ostvarenje političkih interesa uz zapadnu sinfoniju koje su dominirale kod propalog režima DPSa izgleda se nastavljaju kroz druga građanska politička znamenja gdje u bliskoj budućnosti imena srpskoga nebi ni bilo u kako trenutno radi Vlada premijera Krivokapića.

Da li je ovo novi scenario „Narodne zloglasne  sloge“- šbabdska udba- Slavko Perović i Novak Kilibardi. Nove uloge nenarodnog mentorskog zla, ne daj Bože, ne smije da se nasluti a kamoli da se ostvari.Uloge po zapadnim globalostima-planerima smrti čovječanstva, voze poodavno crveno-zelenom linijom, fašistoidnih šina na relaciji: London-Beć- Rim-Srajavo-Zagreb- Tirana i evo i Podgorica.

Novi projektanti bi izgleda kako stvari stoje bili: Premijer Krivokapić u liku brata Ranka, jedan dio crkvenih ubačenih sveštenika iz ogledala Narodne stranke, dio rukovodstva Crkvene Opštiene Nikšić, od Cetinjske Bogoslovije  pop Gojko Perović i na kraju novo-staro proustaško krilo zulumćara Mila Đukanovića. Upravo su tako bili dresirani srbi po zapadim oblastima ljepe Hrvatske i zelene Bosne koji su doživjeli na kraju golgotu i platili građanski pencilin sa terapijom od  brozoustašstva i pobjegli na spašavanje kod velikog Slobodana Miloševića.

Obraćam se rukovodstvu Demokrata da zajedno proniknemo ovu namjeru i spriječimo sve što smo dobili od Svetog Vasilija-Tvrdoškog i Ostroškog, 30. avgusta 2020.

Zašto se G-dine Premijeru krijete po zapadnim gorama i u noćne sate primate iskrene pomoći Rusa i Srba u odbarni od  otrova koji upravo baciše sa nebesa zapadne lože.

Ovih dana čak nemate hrabrosti da čestitate veliku narodnu pobjedu u gradu Nikše Nemanića, nad proustaškum režimom Đukanovića sa  zalutalim zelenaškim interesnim grupacijama za dom spremni.Vjerujte narod otvoreno sumnja u Vas? Ne može se do podne podržavati suverena, popodne uspravna a ponoći šaptati pod guber o srpskim vitezovima iz Gorskog vijenca, a onada čim svane  sve opet izbrisati i pokloniti se Briselskoj i Natovskoj okupaciji.

Da nesreća, bude još veća,čestitati lažnu državu Kosovo i odmah ispuniti sledeći zadatak produžiti sankcije majci Rusiji a pri tom ne prezaati od proklestva Svetog Petra Cetinjskog je vaša paganija.

Zaista u dosadašnje pleme Cuce to nije rađalo? No i to se događa i  mnogo većim, ali neznamo šta se dešava u našoj Srpskoj crkvi nakon upokojenja slavnog Mitropolite Amfilohija. Izgleda više ništa nije isto, i tamo se uvalila nesnosna groznica koja poodavno tinja iz bukvara zapadnog bukvara kojim maše pop Gojko Perović i poodavno vješto  ispušta pravoslavne strijele tipa Vaseljenske nesanice, koja prizna sektu zapadnog  profašističkog unijaćenja  u zemlji Ukrajini, ali Sveto Kijevo se neda i zasigurno je nepobjedljivo!

Zaista da je znao Nebeski  Mitropolit Amfilohije, da pripremate sa tadašnjim Profesorom srednje bogoslovske škole na Cetinju, sadašnjim Premijerom Krivokapićem ovakvo smućenije i da  baštinite zapadni kišobran pravoslavlja, ne bi od vašeg skoka ništa bilo. Jedva smo nedavno, zaustavili zapadnu propmisao Vladike Grigorija i poslali ga na kaljenje u Njemačku.Još dovedoste lažne „apostole znanosti“ sa škola zapadne udbe koje vam nametnuše zapadne ambasade.

Ne znamo odkuda kod Vas Premijeru preovladavaju bezimeni brojevi, gdje svako pet minuta mijenjate ljudsku riječ a zakleste se  na poštovanje starih vrijednosti. Pa upravo vaše bratstvo  iznjedri dva vječna velikana, viteza Miloša i Oca Moma Krivokapića koji mrijeti neće dok svijeta traje i  danonoćno veličali srpski  rod i gorski presto. Da li znate G-dine Premijeru,  da je brastvo Miljanića iznjedrilo slavnu srsku porodici Nenadovića i Iliju Burčanina koji zadiviše svijet, koji  sa Vitezom nad vitezovima Karađorđem  digoše ustanak da oslobađaju upravo ovu posrnulu Evropu, od najmoćnijeg  i najmračnijeg Osmajliskog carstava.

Nažalost prednjači po zločinstvu na srbima Ausrougarsko carstvo(oko 200 miliona fašista)  koje opet pobijedi viteški srpski rod uz pomoć braće Rusa.Nažalost ova  istorijska pobjeda nad švabama  mora da se prećutkuje jer smeta Evropskoj građanskoj profilaciji bez jezika, nacije, vjere, crkve i još sa „značkom peder populacije“ koja u poslednje vrijeme dominira u Montenegru.

U arhive piše da jedina dva brastva koja nijesu sarađivala sa švabama iz Banjana su brastva- Miljanića i Krušića i to mnogima smeta jer izigravaju građansku šutnju.Konačno ne može niko da se više kiti sa bratsvom Koprivica od mene, jer Ja nosim krv  najbolje kuće Koprivica moga pranđeda Gaša Koprivice, od ogranka Ćosića, koji je nosilica više znamenja gdje prednjači Obilića medalja, vjerujem da to znaju i Vladika Joanikije i moj rođak Momo Koprivica po mene lider srba kod Demokrta.

Izbori u Nikšiću pokazali da budućnost srpskoga roda je blistava i teži Petrovićkoj kolijevci iz Njegoševog Gorskog Vijenca.Ostaci udbaške Narodne Stranke u crkvenim okvrima Nikšića prevršili svaku mjeru i uz pomoć neznavenih crkvenih narodnih odbora ispromašivali na sreću metu koja će svakog dana biti dalja za  pogodak, sujete, interesa i neznanja. Upravo takva meta bila namjenjena da se uništi nacionalni kod srba a da se veličaju građanske mete zalutalih srba u dno dna  sa veličanjem LGBT- partnerstvo istopolnih srodnika a to se u Crnoj Gori do juče zvalo „jebiguzi“.

Upravo takva grozna i mračna namjera razvoja djeteta iz partnerstva  tj. Gej brakova ustoličilo  DPS  u Evropske vrijednosti  razvoja najvećeg dometa, jer sve drugo je uništeno i sprženo.Na žalost ova istopolna zajednica partnerstva u ljubikolu se širi i nakon pada zloglasnog DPS režima i poprima nove sadržaje kod modernih partrija, koje čak podržavaju građanski serbi i iskrivljeni  srbi-crnogorci.

Ovo zlo se ne smije   podržavati  po cijenu nestanka srpskog roda, ako i nestane, ostao bi dosta časnog i slavnog a to je sve prožeto kroz srpsku bibliju, Gorski Vijenac veliko dijelo Lovćenskog Tajnovidca. Uz ekonomski oporavak nova Vlada sa Premijerom bi trebala da se pozabavi  nakaznom tehnikom partnerstva za mir- partnerstvo istopolne golotinje a ne nikako da se bavi novim prognjenem srba koji podržavaju Vučićevu Srbiju, baštine vrijednosti sunca sa istoka i majke Rusije.

Sve navedeno proističe iz ubistva nostalgije za Brozom.b Komunizam je ko političari u EU trans narodna kategorija.

Živjela viteška Crna Gora i moje milo srpstvo.

6 Comments
 1. LOLO komentariše

  GOSPODINE MILJANIĆU SVAKA VAM ČAST I HVALA NA OVAKO DIVNOM TEKSTU. BRAVO !

  17
  5
 2. Mr Ilija Miljanjc komentariše

  Ovaj covjek veoma nepismen.

  6
  8
 3. Litijas komentariše

  Ilija Miljanicu kuvo junacka svaka cast na tekstu. Ne bih nista ni dodao ni oduzeo, rekao si sustinu i izrazio zelju za slogom i napretkom Srpskog naroda.

  11
  5
 4. Prijatelj portala komentariše

  Nisam znao da je Dobrota otvorena. Ili su ovoga pustili za vikend?!

  7
  7
 5. Željko komentariše

  Koje si ti to arhive proučavao plemeniče te nazva svakolike Banjane špijunima i kvislinzima? Vjerovatno si čitao ove novije od N.Adzića i Š.Rastodera.Ne valja ti posao ništa.Izvini se svojim Banjanima ako nijesi zaboravio dje se nalaze.I samo nek si zdravo.

  5
  5
 6. Andrija2010 komentariše

  sta ce ti ovo miljanicu.kakvi udbasi i bakraci. ti svadjas srbe. ti i tvoj andrija i milan koji svako malo trce kod vucica. vrana im popila mozak pa sami ne umiju nista.momo je za tebe kulturna institucija..ja sam vam oet dao glas a sada mi je jako zao. ne ja nego mojih 5 clanova

  5
  5
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.