Raković: Krivokapić, Demokrate i Ura hrle u zagrljaj DPS-u

7

Srpski istoričar dr Aleksandar Raković kazao je danas na TV Pink da, nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici i smene Leposavića, premijer Krivokapić, Demokrate i Ura hrle u zagrljaj Demokratske partije socijalista.

Raković je kazao kako je u toku „kuvanje žabe“ da bi se javnost spremila da DPS podrži Krivokićevu manjinsku vladu. Što se Demokrata tiče, Raković je rekao kako je u pravu njegov prijatelj koji je rekao da su oni „DPS 1997“.

Raković je naglasio da nas je deo aktera postizborne prevare u Crnoj Gori do kraja nasamario, zloupotrebio Republiku Srbiju, Republiku Srpsku, Srpsku pravoslavnu crkvu i srpski narod. S tim u vezi Raković je rekao da nećemo biti ozbiljan narod, država i crkva ukoliko prema prevarantima ne preduzmemo restrikcije i sankcije.

7 Comments
 1. tako stoje stvari komentariše

  Milo javno “ telefonirao “ ima dva mjeseca a Srbi se kao iščudjavaju….

  “Moram da kažem da vjerujem da je moguće doći do šire koalicije. Vjerujem da bi to bilo vrlo blagotvorno za Crnu Goru, ona neće ići dinamikom koju svi želimo ukoliko svi ostanemo sa tankim većinama u parlamentu. Treba dati šansu i mislim da ćemo je vrlo uskoro i institucionalizovati. Mislim da je vrijeme kada se Crna Gora dijelila na suvereniste i unioniste ostalo iza nas, to je razriješeno 21. maja 2006. Danas se dijeli na one koji vide budućnost države u Evropi i one koji je vide na vanevropskom kolosjeku”, kazao je Đukanović.

  Milo Djukanović, RTCG 13.04. 2021

  1. Ivi komentariše

   Uzeli su po 21 i jedan i drugi. Nego…

   1. Ivi komentariše

    Vi morate snositi odgovornost i biti isključeni iz sve priče. Pomagali ste, a Gojko danas reklamira Simjanovića. I to da se utuli, pa novi portal.

    1. Ivi komentariše

     JAO, IZJAVA DODIKA. DRAŽENE OBJAVI IZJAVU DODIKA! JAOOOO!

 2. Bijeli komentariše

  Bilo bi fer da neko od Srba koji ima dnevni kontakt sa Rakovicem, istog zamoli da nas vise na brani i da pocne da se bavi istorijom a ne dnevnom politikom.
  Ovaj ekstremizam iz Beograda, uz svakodnevno glupiranje 81 Andrije, vodi Srbe opet pod vladavinu Mila Djukanovica.
  Osim ako Vucic nije dogovorio veliku koaliciju DPS+DF, pa je to izlaz.

 3. Marko komentariše

  Teletabis opet skiči ua 3000 din,koliko ga plaćaju i kagnjeći ručak kao bonis

 4. Los Angeles Vasojevici komentariše

  Svaka cast Rakovicu,sve je upravo tako,prevara i izdaj srpskog naroda od strane Becica i Krivokapica i Srbi moraju da im uvedu restrikcije i sankcije..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.