Radulović pita Krivokapića: Da li ste za izgradnju prosperitetne i evropske Crne Gore ili nijeste?

4

Šef Poslaničkog kluba Demokratskog fronta- PzP Branko Radulović , u susret posebnoj sjednici Premijerskog sata u četvrtak, 25. marta, pitao je premijera Zdravka Krivokapića da li su on i Vlada za punu demontažu totalitarnog i kriminogenog režima, preispitivanje prošlosti i efikasnu i optimalnu izgradnju pravne, funkcionalne, prosperitetne i evropske Crne Gore ili nisu?

4 Comments
 1. Ksilofon komentariše

  Kako mozes istovremeno da pitas je li neko za evropsku Crnu Goru i da kritikujes vladu sto je trazila misljenje EU o tuzilackim zakonima?

  6
  14
  1. tako stoje stvari komentariše

   Logično je da može da pita, jer je očigledno da je traženje mišljenja EU, u stvari suštinski, traženje alibija od strane Krivokapića i njegove vlade, da se ne usvoje tužilački zakoni, da se ne sprovede demontaža totalitarnog i kriminalnog režima.

   Lijepo ste to smisli u štabu DPS-a i Krivokapića, bi mi, no Evropa ne da. E nije nego…

   13
   1
  2. Realan komentariše

   MOZE BANJO SVE.DO SKORO JE NEPOTIZAM NAZIVAO NAJVECOM MIZERIJOM I ONDA LAGANO POSTAO ISTA TA MIZERIJA BEZ TRUNKE STIDA,A 70 LJETA SPRCA U G….U.I PLUS BRKOVE IMA.BRKOVI SE PRVO OBRIJU I ONDA LAZ MOZE DA SE OPROSTI.

   5
   3
 2. sanya261 komentariše

  Potpuno razumljivo pitanje s obzirom na to da je Zdravko pokazao da nije spreman da se suprotstavi dosadasnjem kriminogenom rezimu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.