Radulović ne vodi Crnu Goru u Bugarskoj!

0

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović neće sjutra uveče sa klupe prevodititi nacionalni tim. Razlog je kazna od strane UEFA zbog isključenja na meču sa Finskom u Ligi nacija. Umjesto njega, na klupi crvenih biće njegovi saradnici Srđan Kljajević i Mirko Vučinić.

Start je veoma bitan u svakom takmičenju, pa i u novim kvalifikacija. Protivnik je analiziran do detalja, očekuje nas zahtjevna utakmica protiv mladog i poletnog tima. Spremni smo da od prvog minuta nametnemo svoj stil, ako naš kvalitet, u koji vjerujem dođe do izražaja, napravićemo dobar rezultat”, kazao je Miodrag Radulović na konferenciji za novinare u Razgradu.

Crna Gora će u tri dana odigrati dva jaka meča, pa je svakako napravljena i taktika oko toga koliko će ko igrati.

Mora da se sprvi strategija, naravno, ali nama je fokus je na ovoj prvoj utakmici. Dakle, daćemo sjutra uveče svoj maksimum kako bismo stigli do povoljnog rezultata”, rekao je Radulović, prenos „Dan”.

O stanju u grupi, Radulović je kazao:

Nema izrazitih favorita u grupi, kao što smo imali u prošlosti Holandiju, Englesku… Poštujemo sve rivale u grupi, Srbiju, koja je igrala na Mundijalu, Mađarsku, Bugarsku i Litvaniju. Ali, mi na startu želimo da statujemo pozitivnim rezultatom, jer pozitivan rezultat podiže samopouzdanje, daje neku pozitivnu energiju”.

Ko je favorit u sjutrašnjem meču?

Po meni šanse su pola pola. Biće prava borba, neće biti bez kalkulacija. Bugari vide svoju šansu, mi takođe, neka pobijedi ko bude bolji”, istakao je Radulović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.