Pritvor za petoro Beranaca: Okupili se u stanu i konzumirali kokain

0

Sudiji za istragu Osnovnog sudu u Beranama, postupajući po predlogu nadležnog tužilaštva, odredio je juče pritvor do 30 dana T.E. i R.N. iz Berana, koji se sumnjiče za omogućavanje uživanja opojnih droga i za nepostupanje po zdravstvanim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Pritvor je određen i osumnjičenim G.B., B.A. i P.Z., iz Berana, zbog postojanja osnovane sumnje da su učinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvanim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“Za napomenuti je da je u predmetnom slučaju utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je osumnjičena E.T. stavila na raspolaganje prostorije iznajmljenog stana, osumnjičeni R.N. uživao i dao na uživanje osumnjičenima T.E., G.B., B.A. i P.Z. opojnu drogu kokain”, pojašnjeno je u rješenju ovog Osnovnog suda u Beranama

Svih pet osumnjičenih su prekršili privremenu mjeru zabrane izlaska iz objekta stanovanja građanima ponedjeljkom do petka od 19 časova do 5 časova narednog dana, a subotom i nedjeljom od 13 do 5 časova narednog dana.

Takođe su prekršili privremenu mjeru zabrana okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.