Pošto se Leposavić ne povlači: Krivokapić sa Milom, Duškom, Brajovićem i Dritanom ruši srpskog ministra iz Vlade?

55

Nakon što je ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić odbio je da podnese ostavku, pred premijerom Zdravkom Krivokapićem su ostale tri opcije.

Prva opcija je da podnese ostavku jer u Skupštini neće imati podršku parlamentarne većine koja ga je izglasala za premijera.

Druga opcija je da premijer Krivokapić povuče odluku o razrješenju Vladimira Leposavića, dok bi treća  podrazumijevala da premijer zajedno sa Milom Đukanovićem, Duškom Markovićem, Ivanom Brajovićem, Dritanom Abazovićem, uz podršku SDP-a i manjinskih stranaka izdejstvuje Leposavićevu smjenu.

Ovom poslednjom solucijom bi potpuno “pala u vodu” Zdravkova priča o demontaži DPS-ovog sistema na kojoj je “zaradio” podršku naroda na parlamentarnim izborima 30, avgusta i skupštinske većine 4. decembra prilikom izglasavanja Vlade.

Građani su 30. avgusta glasali za liste koje predstavljaju  parlamentarnu većinu očekujući promjene u državi kojom je prethodnih 30 godina pogubno upravljao DPS sa raznoraznim satelitima. Iz tog razloga bi eventualni Krivokapićev pakt sa gubitnicima prošlogodišnjih izborima predstavljaju izdaju tih istih građana.

Podsjećamo, da su partije koje čine koalicije Za budućnost Crne Gore i Mir je naša nacija pojedinačno izjavile da neće u Skupštini podržati zahtjev za smjenu Vladimira Leposavića.

Nasuprot njima, DPS, SD, SDP, BS, LP, URA, CIVIS i dva poslanika iz redova albanskog naroda.

 

 

 

 

 

 

.

55 Comments
 1. Milenko komentariše

  Čovjek da ispašta jer se deklariše kao Srbin..Krivokopiću, griješiš

  35
  17
  1. Srdjan Loncar komentariše

   Odmah posto smeni Leposavica, da se otvori postupak za smenjivanje Krivokapica i Dritana. Pa neka prave vladu sa Milom Lopovom.

   Zamisli kakav konj bi Krivokapic bio da zavrsi svoju glupavu politicku karijeru u Milo-Dritan Vladi.

   36
   13
   1. Srdjan Loncar komentariše

    Dr. Leposavic treba samo da bude ponosan na svoje stavove.

    On se dostojanstveno suprostavio Veliko-Albnancu Dritanu koji je u ime “MZ” (4 drzave – 1999 bombarderi) namorao Starca da smeni Leposavica, sto je odbio da mu uteraju u mozak Boshnjachki-NATO narativ da su SRBI GENOCIDNI NAROD, RS JE GENOCIDNA TVOREVINA, dok na drugoj strani IMATE CROATE, ALBANCE, BOSHNJAKE, “MZ” NARODE I NATO NARODE, KOJI SU NE-GENOCIDNI NARODI, KOJI NISU U STANJU DA VRSE GENOCID!! !!!

    Ubedjen sam da se Dritan i “MZ” (1999 Bombarderi-Duboka Drzava) se ne bi zaustavili na uterivanju u mozak priznanja za genocid u Srebrenici. Sledece bi bilo da Dritan objavi na TW da u njegovoj vladi nece biti mesta za Ministra, koji tvrdi da je Kosova Lazna Drzava!!

    Vreme je da Dritan sa njegova 4 poslanika dobije malu ulogu, koja mu pripada prema broju njegovih glasaca, sto ce mu Milo-Lopov ubedjen sam ponuditi.

    33
    11
    1. Srdjan Loncar komentariše

     Da budem iskren, ja se divim hrabrosti, koju je ovaj Starac pokazao. Podseca me na Zorana Djindjica. Ja se secam za vreme Bombardovanja, stanovao sam na 23 – oj ulici u NYC. Bila je noc 7 maj 1999. Tada je NY Times bio najuvazeniji list na Svetu. Ja sam se vracao svako vece oko 10 uvece kuci sa opita, koje smo radili do kasno u noc u 9 spratnoj zgradi, koja je nosila ime “Pupin Hall” na Columbia U. (po nasem geniju Mihailu Pupinu). Na uglu 23 ulice i 2-ge Ave je bio mali kiosk-trafika po Srpski, gde su prodavane novine. Tu su se mogla kupiti i neka BG izdanja. Uvece kasno, posle 10 pm, mogli smo da kupimo – sutrasnje izdanje NYT. Za mene je bila posebna poslastica kupiti sutrasnji NYT i otici na spavanje posto procitam omiljene sekcije NYT.

     Jedna od tih omiljenih sekcija je bio OpEd sekcija pri kraju novina. Potpuno sam se zabezeknuo, kad sam pogledao jedan naslov u NYT OpEd-u. Autori: Milo Djukanovic & Zoran Djindjic.!!! Do tada BG je bio prilicno razoren. Moji rodjaci su mi stalno javljali kako bombe padaju svuda unaokolo. Vatrogasci bi izasli da spasavaju ranjene u rusevinama, pa bi potom i njih gadjali; Ginuli je osoblje u Ambulantnim kolima. Potom je jedan vatrogasac u centru BG ostao bez obe noge. Ukidali su im vodu i struju grafitnim bombama po elektricnim vodovima u chvornim elektromrezama. BG Electro inzenjeri su brzo osposobljavali tok struje, da bi ih opet zasuli grafitnim bombama i ukinuli im i vodu i struju.

     U takvoj situaciji sam citao clanak Mila i Zorana. Totalno sam se zgranuo. Umesto da traze da se to besmisleno totalno RAZARANJE U SRED EVROPE smesta prekine, ova dva zemljaka su zdruzeno pozivali da se BOMBARDOVANJE NASTAVI SVE DOK S.M. VLAST NE PADNE!!! Ceo Svet je trazio MIR, a ova 2 ludaka (po meni) su izrazivali bojazan, da ako se mir uspostavi sa Milosevicem na celu, to bi bio ogroman problem, rat bi morao da se nastavi!!!!

     .
     .
     .
     Ta nezaboravna epizoda iz mog zivota, me sad podsetila na naseg prepredenog Starca Zdravka: Niko za njega ne bi cuo, da se nije predstavio kao POSTENJACINA, POBOZAN DO SRZI, PROF. U. Stao je na celo ANTI DIKTATORSKE KOALICIJE, da zbace 30-god DIKTATURU MILA LOPOVA. Necete verovati, svega 3, 4 meseca posto se formirala n avodno PRVA POSTENA VLADA (hehe) u CG, DANAS JE STARI NAPRAVIO ODLUCUJUCI KORAK DA ZAJEDNO SA MILOM LOPOVOM SRUSI SVOG SUNARODNIKA, CHASNOG DR. LEPOSAVICA, JER JE IZNEO ISTA UBEDJENJA KOJA SU LKJUDI PO SNEGU I KISHI UZVIKIVALI NA LITIJAMA I PROTESTIMA, KOJI SU ZBACILI MILA LOPOVA. Da li mozete da verujete takvo chudo?
     .
     .
     .
     Vredi ponoviti, sad taj isti Deka ide do kraja da izbaci Dr. Leposavica, po naredjenju Veliko Albanca Dritana i “MZ”, koji su bombardovali SCG 1999. 4 VS. NATO zemalja su to bombardovanje proglasili ILEGALNIM, dok je US BAR (Adv. Komora) izdala fajnding da je to bilo ILLEGALNO, ALI LEGITIMNO bombardovanje.

     Kako god okrenes – bilo je to ilegalno bombardovanje bez odobrenja UN. Da su Srbi bombardovali bilo koji grad na Balkanu sa ciljem da im ukinu vodu i struju, tj da ih sve pomore ko miseve, komandujuci Srpski generali i politicki lideri bi za to dobili po 40 godina zatvora i plus bi bili proglaseni GENOCIDNIM da su utirali ceo narod – zenu, decu, starce!!!!
     .
     .
     .
     Sad kad Dr. Leposavic samo IZRAZAVA REZERVU DA ON NE MOZE AUTOMATSKI DA SE POVODI ZA DIRIGOVANIM ICTY SUDOM, VEC TREBA DA IMA PRAVE DOKAZE DA SU U SREBRENICI UBIJANI DECA, ZENE, STARCI (STO NIJE BIO SLUCAJ). Dakle niko ne moze da utera u Dr. Leposavicev mozak da mora da usvoji zdravo za gotovo sto mu Veliko Albanac Dritan, Boshnjaci i “MZ” naredjuju.

     Hey Stari,

     ~ GDE TI JE TU DEMOKRATIJA?
     ~ GDE TI JE TU VLADAVINA PRAVA (VS. VLADAVINE NE-PRAVA)
     ~ GDE TI JE TU MULTIETNICNOST (DA SE UVAZE NE SAMO BOSHNJACHKE ZRTVE, VEC I SRPSKE… DA SE UTERUJE I U ABAZOVICEV MOZAK EMPATIJA I PRIZNANJE ALBANSKIH ZLOCINA NAD NEDUZNIM SRPSKIM CIVILIMA, VADJENJE NJIHOVIH ORGANA I PRODAJA ISTIH U “MZ”…)?
     ~ GDE TI JE TU BOZJA PRAVDA, NA KOJOJ JE BAZIRAN US USTAV I A.S. PRAVO?
     .
     .
     .

     Prema tome, ja se divim hrabrosti i Krivokapica, kao sto sam se divio hrabrosti Djindjica: Ici protiv svog naroda, izvrsavati naredjenja Veliko-Albanca i “MZ” da svoj narod proglasis GENOCIDNIM A NJIHOVE NARODE (ALBANCE, BOSHNJAKE, CROATE, “MZ NARODE, NATO NARODE) DA PROGLASIS NE-GENOCIDNIM – to je priznacete veliki kuraz-hrabrost.

     21
     2
  2. Vladan Vujov komentariše

   Ajde ne prećerujte, od 12 apoštola 10 se izjašnjavaju kao SRBI. Ovo ih DF pakuje za nove izbore i opoziciju. Zasto, samo oni znaju.

   5
   3
 2. Ivi komentariše

  Ne može to, leti on odmah

  38
  14
  1. Pasalic komentariše

   DF, Borba, Kurir, Informer, Happy, SNS, Vučić, DPS, Milo i ostala bagra svim snagama pokusavaju da sruse Vladu. Nije ovo sa Leposavicem slucajno… Co'jek jeste car, ali dao je idealan povod ovoj gorepomenutoj bagri da vrati DRPS na vlast!

   32
   49
   1. Raspop komentariše

    Potpisujem!

    8
    22
    1. Vladan Vujov komentariše

     I ja.

   2. Zeta komentariše

    Jesi to ti Becicu? Ili je Bogdanovic? Fuj glibezi glibava crvenokravataska.

    37
    10
   3. Q komentariše

    Debilčino lažljiva! Na svim tim medijima je DF danad dpasavao Vladu a ne rušio.Pogledaj face ispred vlade na ulici sve debil do debila .

    149
    21
    1. Nemanja komentariše

     Druze, to su necija djeca, majke, ocevi.
     Kako mozes napisati debil do debila, imas li djecu?? Kako bi se osećao, da ti neko napise to su debili? Samo slabici od osoba pisu ovako komentare ko ti druze..pun si mržnje vidi se iz tvog komentara.
     Sjedi djesi, ni za djesi, nijesi!

     12
     23
     1. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

      Misliš, ova nadrogirana djeca, koja pevaju ustaške pjesme, nijesu debili?

      26
      7
   4. Nahija komentariše

    Pasalic pogodili ste u centar!
    Sad brane Leposavića a preko njega oće da dovedu DPS i unište našu Mitropoliju SPCa do juče su govorili da u Vladi nema ni Srba ni eksperata.
    Zeta u komentaru psuje a da ima pameti znao bi da mi nemamo 41 i ne ide se vlavom kroz zid. Ja nijesam manji Srbin ali mislim glavom.

    13
    29
    1. tako stoje stvari komentariše

     Ne misliš ti glavom, no donjim dijelom ledja…pročitani ste.
     Džaba se pozivate na Mitropoliju, nećete dobiti podršku u rušenju Leposavića koji je čovjek Mitroplije, što je otac Velibor Džomić jasno saopštio. Podršku za smjenu Leposavića, može Krivi Premijer da dobije samo od svog kohabitacionog i budućeg koalicijonog partnera Djukanovića i DPS-a.
     DF i Demokrate su jasno rekli svoj stav…džaba vi sada URAši pravite takav spin i tražite alibi.

     30
     6
     1. Nahija komentariše

      Tako stvari stoje a u stvari ne stoje:
      Prvo ja nijesam uraš, nego Srbin ne mamji od tebe, ali različit što imam malo mozga a to je, da URU kakvu takvu treba iskoristit jer svako normalan zna da nemamo 41.svaka koalicija sa onim ko je tas na vagi košta u protivnom srpsi pametnjakovići imamo DPS

      6
      20
     2. tako stoje stvari komentariše

      @ Nahija

      Toliko si ti pametan i samozaljubljen u svoju pamet, da nijesi u stanju da svatiš, da Krivokapić ne koristi URU no URA koristi njega,i sve vas, na štetu srpskog nacionalnog interesa.

      Normalno je da koalicija košta i da mora da se plati kroz izvjesni politički kompromis,neka cijena, ali ne po cijenu odustajanja od sebe i svojih ciljeva.

      Toliko o tvojoj pameti i gluposti mojoj.

      14
      5
    2. alf komentariše

     Pa propuh ti je u glavi očito.Leposavić je bio pravni zastupnik MCP i odatke došao za ministra.Da ti ipak nisi bot?

     7
     2
     1. Nahija komentariše

      @tako stvari stoje
      Nećemo o pameti ali da završimo priču, “KOGA TI JE MOLIT NIJE TI GA LJUTIT”
      Bez URE nema vlasti već Mila i oračinu.
      Mi možemo barjačit i demonstirat ponos mi oćemo ovo , mi oćemo ono (što ja sanjam) kada budemo imali većinu??

      4
      7
     2. tako stoje stvari komentariše

      @ Nahija

      Ja bih okončao ovu malu polemiku jednom drugom izrekom – “Poštuj sebe, da bi te i drugi poštovali “!

      “Kompromis” koji ima cijenu odustajanje od sebe, svojih stavova, nije nikakav kompromis, no izdaja ( fino to narod formulisa sam ) samog sebe.

      Neke linije se ne prelaze…

      11
      1
    3. Autarijat komentariše

     Do juče su napadali Lepka a sad kad su ga slomili u Bg ga čoče brane. U 18h bakljada u Bg i u Nk. Transparenti od 10m,pjesme i fore vec spremne. Sve je ovo Šizojev plan da zagospodari Crnom Gorom.šaka sluga u CG radi sve da mu to uspije. Leposavic je ispao tupson i pao na foru dps. Srbi u CG su auhtoni narod CG nije njima prdsjednik u Bg nego u Podgorici!!!

     9
     8
   5. Čiko komentariše

    Majstore, ne smetaju ti Vijesti i ustašluk koji nas gazi? Borba nas je spašavala sa in4som kad nije blo nijednog našeg medija. Kad dignemo svoje medije, još njih, nema razloga da se plašiš povratka DPS-a, posebno ako ovaj prevrtljivac vrati mandat i dopusti novoj Vladi da očisti spiskove birčake

    16
    3
  2. Vladan Vujov komentariše

   Neka podnese ostavku i mirna Bačka ili imamo novu vecinu.

   12
   3
 3. mitar komentariše

  on je ministar pravde a u ovom trenutku je najmanje bitno da li je srbin ili marsovac… samo vi podizite tenzije, milo sa jedne strane a df sa druge… to ce bas pomoci u resavanju krize!

  28
  68
  1. Tarantino komentariše

   Borba radi za Mila

   18
   44
  2. Q komentariše

   Marš u p.m botino bolesna !

   29
   9
  3. Mirko komentariše

   Opozicija…

 4. Dejan komentariše

  Bezmudi profa, splacina najobicnija.

  39
  11
  1. Nahija komentariše

   Mogu zamislit tvoj sklop ličnosti posle ovakvog komentara?

   5
   9
 5. Ivi komentariše

  Državni udar, i preuzimanje vlasti. Utekao je sa sastanka.

  25
  10
  1. Ivi komentariše

   Ako Leposavić skinu, a on odlaže razgovor i podržava ga opozicija, to jeste puzajući državni udar i prekompozicija izborne volje gradjana. To ne daj Bože.

   19
   7
 6. Helm komentariše

  Četvrta opcija da je DF već napravio dogovor s kim je trebalo da napravi dogovor i da neće puno talasati zbog “privremene” koalicije Krivokapić/Abazović/Đukanović i smjene ministra Leposavića i da će nakon toga u Skupštini zajedno sa Bečićem i Abazovićem izglasati novog ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava koji će biti po volji ambasada.

  12
  35
  1. tako stoje stvari komentariše

   Nebuloza obična !

   14
   1
 7. ja lično komentariše

  Zalizanko glupi. Napalio ga Šizoje ko mlaeog majmuna . Mars bre ko je tebe zasta burai. Vuci se i ne blamiraj nas svaki dan!!!svaki nastup mu je hio čist faul. Receno je sta je dogovor u septembru i ti mi sad mlatis i filozofiraš

  11
  36
 8. Ivi komentariše

  Cetinje je zatvoreno i sad, puta dolje nema, Nikšić je zatvoren prema severu nema, Bar je i sad zatvoren, puta dolje nema put Ulcinj. Policija ih ne razćeruje, čudno……

  18
  3
  1. Helm komentariše

   Policija je peta kolona Crne Gore i svima je jasno da služe DPS-u.
   Cirkus od banana republike u kojoj kvazi komite, šaka jada ili korisnih idiota nesmetano divljaju i blokiraju pola magistralnih saobraćajnica na teritoriji Crne Gore i nazovi policija sve to toleriše i odobrava.

   19
   3
   1. tako stoje stvari komentariše

    U ovom slučaju, preklapaju se interesi DPS-a i Krivokapića i URA.
    Milo preko Komita vrši homogenizaciju birača a Krivokapić bi to da iskoristi da popravi rejting medju Srbima, jer ga ovo eto ” napadaju”, zato policija i nema izričit nalog da postupa u skladu sa zakonom.
    Zato se ovo toleriše …perfidno se zateže konop u dogovoru Krivokapić-Djukanović.

    20
    1
    1. LipaLipa komentariše

     … spin na spin, laz na laz, kamen na kamen, … ogradjujes sa jado, zidom, … od casti, postenja, od coveka, ljudskosti, … dio si boga Jednog, ali svojom voljom se pridruzuje, znas ti dobro kom, … padas u tamu, mrznju, zlo, … opravdano tvoja dusa/duh te napusta, postajes, zombi, klon, … kao klon/zpbi ne mozes biti tvorac, otac, djed, ma niko i nista, … niko nece sa tobom, osim crni vrag, … to je sudbina svih koji se ograde, ogradjuju od boga Jednog, … ima li ista gore, nema, dio boga, srece, zdravlja, svjesnosti, a ostati bez duha/duse boga Jednog, … aj’ zdravo, …

     2
     3
  2. Q komentariše

   Zašto čudno pa komiti su policajci.

   12
   1
 9. Dejad komentariše

  On je satana

 10. Brk komentariše

  Leposavic je uzeo pare od DPSa za ovo sto radi…

  14
  51
  1. alf komentariše

   Uzo je tvoj ludi prof a ne Leposavić.

   13
   3
 11. Marko komentariše

  Vučić i Milo to je jedna familija

  15
  128
  1. LipaLipa komentariše

   … “ne pada snijeg da pokrije brijeg no da svaka zvjerka ostavi trag”, … pisuci ovu izjavu. apostol je krocio na “snijeg”, svoj trag ostavio. … bio svjestan da pitanje poslanika manipulacija, navodi … na ovu vrstu manipulacije, jedini odgovor, izbjegavanje odgovora, kuliranje, … u suprotnom, padas u blato, onog ko ti pitanje postavio, … svako pitanje bar pola odgovora, … ne moze pametan odgovor na glupo pitanje, nikako, … kada javno odgovorao, zastupao Vladu, drzavu i narod, … njegova uspjesnost, se mjeri, po tome kakve rezultate postigao, …njegova neoprezna izjava ili namjera, sada sam skon ocijeniti, bila namjera, … dobili opravdane ukore zapada, regiona, ma svi, … usput zviznuo “samarcinu”, premijeru, Vladi ma svima, nama, casnim, postenim, … mene posebno zabrinjava to sto ga front skoro otvoreno podrzava, …. zabrinjavaju me izjave na portalu podrska, mada znam da je to dobrim dijelom namjesteno, …odvratna mi ta navika ostala od dsp lupeza, … jeli uopste moguce, casno, posteno, kad u pitanju front, njihova podrska, … odkud toliki izliv mrznje gdje vam svijest, on je obicni poltron, dusa prodata, … najtuznije od svega vecina od vas to savrseno dobro zna, ja osnovano predpostavljam, … nije on poltron Srba, srbstva, jer to jednostavno, nije moguce, …on je poltron, dusa prodata, kao to jedino moguce, … jednom “covjeku” njegovoj “eliti”, … naravno nije uopste potrebno da navodim bilo koje ime, funkciju, … skoro svi, vecina bolje zna, ko on, oni, nego ja, da kako, … ne zna da li ste svjesni da se na takvom odnosu, ponasanju, nista casno, posteno, ne moze graditi, … nije Lepi” ni lep ni Srbin, daleko bilo, …njegova izjava dokazuje ciji je brat po “pameti”, da je izgubio svijest, … ne samo on vec i oni koji stoje iza njega, koji ga podrzavaju, … naravno da treba da podnese ostavku, odmah bre ! … pao je iz kopetencije, sto je jos vaznije, iz cojstva o moralu etici da ne pricamo, … kao i uvijek, blago nama, ko zna zasto ovo dobro, … aj’ zdravo, …

   3
   6
 12. Nevena komentariše

  Izgleda. Bruka!

  8
  3
 13. TREPCA komentariše

  JE LI OVO PORTAL POBJEDA ILI BORBA …

  12
 14. Samuela CH komentariše

  Premijer ima vanredno stanje sa samim sobom.

  8
  2
  1. Niki komentariše

   Ne sirite fasizam nazovi novinari

   5
   1
 15. Mikeli komentariše

  Previjer da povuče predlog za smenu i da se pobrine za bagru koja mu je danas prestrašila ćerku.ako to nije sposoban da uradi neka da ostavku.

  60
  3
 16. Mihailo komentariše

  Sutra će Juda Krivokapić da ruši Leposavića skupa s ovima što su mu danas maltretirali kćerku.

  9
  4
 17. Mr. Blacksmith komentariše

  Ministar Leposavic, nije svojom izjavom “solirao” – kako je to htio da predstavi premijer Zdravko K., izjava je u potpunosti data u okviru nadleznosti Ministra pravde, genocid nije potvrdjen , a Ministar ima pravo da izrazi sumnju u rad Haskog suda i vjerodostojnost istog suda.
  I naglasio je da je spreman da prizna odluku/ke tog suda , kada konacno bude svaki proces vezano za Srebrenicu zavrsen .
  Potpuno se svojom izjavom kretao u pravnim, a ne politickim okvirima.

  7
  6
 18. mocni rendzer komentariše

  Ova vlast je dosla na snazi necega što su bili nezadovoljni Crnogorci i Crnogorski Srbi! Ovo se pretvara u srbovanje nekakvih četnika i Bg poslušnika kojima je glavni grad Beograd a predsjednik Vučić.polako se orelazi granica dozvoljenog i ruši se most izmedju pravoslavne braće!!! Braća vazda ,sluge nikad!!! Sns CG je zlo vece i od dps,ako je moguce!

  8
  9
 19. E viva komentariše

  Lepi ode,ostase samo dugmici

  2
  2
 20. Kasandra komentariše

  Krivokapiću jako griješiš tom odlukom. Smijenjuješ čovjeka jer se izjašnjava kao Srbin, pa đe ti je pamjet Krivokapiću? Ti si izgubio svo povjerenje naroda, nema ti druge nego da daš ostavku.

 21. Христина komentariše

  Najava neke nove koalicije? E moj Krivokapiću…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.