Poslednji je sekund: Krivokapiću, podnesi ostavku, parlamentarna većina odmah da formira političku Vladu i krene u demontažu DPS režima!

44

Komite divljaju, DPS potpaljuje nacionalističke vatre, tužilaštvo i sudstvo i dalje utamničeni u okove bivšeg režima, tajkuni na sigurnom, narod gleda kako je izigran i prevaren. A premijer Zdravko Krivokapić “hrabro” i “odlučno” smjenjuje svog ministra pravde Vladimira Leposavića. Zajedno sa komitama, DPS-om, tajkunima, Ivicom bez marice, Milivojem…

Da nije žalosno i tragikomično, bilo bi smiješno.

I nema dalje. Premijer koliko danas treba da u Vladu pozove predstavnike političkih partija koje su pobijedile na izborima. Da se zahvali pojedinim ministrima, da prizna da je pogriješio kada je istjerao one koji su pobijedili iz Vlade, da zamoli za oproštaj i da podnese ostavku. Da u Vladu uđu oni koji su pobijedili na izborima i da stanu na kraj ovom divljanju i hajdučiji.

Na svaki status nekog komite premijer Zdravko streca. Na svaki izlazak njih nekoliko na ulicu Zdravko povuče predloženi zakon. Upravljaju li komite Zdravkom ili Zdravko ne upravlja Vladom?

To je jedini izlaz iz svega ovoga. To je izlaz iz ćorsokaka u koji nas je kroz sedam prstenova i krugova ispitivanja uveo premijer početnik sa pojednim ministrima “ekspertima”.

Dok nije kasno, premijer da podnese ostavku, da parlamentarna većina sjedne za sto i odmah oformi novu Vladu. Koliko je danas ili sjutra. I krene u demontažu sistema. Bez izuzetaka.

44 Comments
 1. Ksilofon komentariše

  A onih 200 dana nenapadanja što ste obećali 😀

  Majku biste prodali da dobijete fotelju, a riječ vam tek ništa ne znači…

  47
  94
  1. Onako usput komentariše

   Ono kada poltron foteljasa (Zdrav-ko Herbiko , Iznogud Becic i lazni Car Dritan Mali) prica o foteljama…

   69
   17
   1. Srdjan Loncar komentariše

    Onako Usput, tacno si pogodio u metu:

    1) Sva prica ovde se svodi na VIZIJU. Kakva CG treba da bude u nadolazecem periodu? Chija VIZIJA ce da pobedi?

    Tu treba razdvojiti SPOLJNU od UNUTRASHNJE politike. Unutrasnja politika je mnogo laksa. Tu ne vidim nikoga da ide na izbore sa vizijom da CG drustvo izgleda kao PUTINOVA RUSIJA. Putin je sad izglasao sam sebi zakon da moze da se kandiduje jos 2 mandata. To mu dodje do 2030, pa ce posle videti sta mu je ciniti, ako bude i ziv! To su odvratne stvari. To je Milo-Lopov, to je Lukasenko itd

    Sav narod u CG i nja celom Balkanu bi da udje u EU. Da budu deo tog prosperitetnog trzista, te EU kulture, tog EU naucnog progresa….

    SPOLJNA POLITIKA je nesto sasvim trece. Neko ce reci – ako ces u EU, moras da ih slusas, moras da sprovodis njihovu spoljnu politiku. To nije tacno. Uzmite Orbana, Bisegradsku 4-ku, V.B., HJrvatsku sa migrantima, Italiju, Poljsku…. UE je sklepana sa ciljem da budu JEDINSTVENO TRZISTE i to je sve. Sve ostalo je labavo i ako neko pocne da vuce na trecu stranu, lako moze da se rasturi.

    2) Kakvu VIZIJU treba da ima CG? Mozete da usvojite bilo kakvu viziju, ali ima jedna stvar, koju nikad necete moci da uradite: DA CRNOJ GORI NAMETNUTE VAZALSKU-SLUGERANTSKU VIZIJU. To je “MZ” preko UCENJENOG MILA upravo pokusala da uradi i to sad pokusava da uradi preko Dritana. Ranije je za tu svrhu koriscen UCENJENI MILO LOPOV. Sad se koristi Dritan sa njegovom GRADJANSKOM DRZAVOM PO MODELU SEVERNE MAKEDONIJE.

    Dritan nije neki MISLILAC. On je pametan KLINAC. On je RODJENI VELIKOALBANAC, koji veruje u demokratsko drustvo. Veliko Albanci se priklanjaju Sili. Oni misle da mogu da stvore Veliku Albaniju sluzeci Velikoj Sili, mic po mic.

    Sasvim je OK da CG udje u NATO vojni savez, ali CG je UTERANA NA SILU U NATO. Stani i razmisli za momenat: NATO je bombardovao CG 78 dana. To sto je Milo isao u Madjarsku, nosio vojnoobavestajne podatke u toku rata, to nije sprecavalo NATO da sa smanjenim intenzitetom, koristeci DU – osir. uran. municiju bombarduje CG. Zasto je to radjeno? Zato sto se smatralo da u CG ima jaka pro-Ruska, pro-CG – anti NATO, pro-Srbija struja i njih je trebalo udariti po glavi.

    Sad zamisli bombardujes CG 78 dana i onda nadjes ucenjenog Mila (Hag, kasacioni sud u Italiji, sverc duvana, Dubrovnik) i na silu – nasuprot volji 85% naroda ugurash ih u tu istu vojnu aklijansu, koja te je bombardovala 78 dana!!! To su ludacke stvari. To je isto kao da Putin nadje svoje pione i nametne njegovo drustvo u CG. To naravno odgovara manjini (revanshistickim Boshnjacima i Veliko Albancima, oni vrebaju svoje vreme), ali ne SLOBODARSKOJ CG.

    Ehhh sad, posto je Milo-Lopov sbachen sa grbache CG naroda, sad se vodi druga bitka, bitka DRITANOVE VIZIJE, VIZIJE DUBOKE DRZAVE US, kakvu svoju podanicku CG oni zele. Oni su bombardovali 78 dana. Naravno oni zele da umesto UCENJENOG MILA udje na njegovo mesto VOLJNI VELIKO ALBANAC DRITAN.

    Njima nije bitno to sto ce Veliko Albanci da se osnaze i u procesu pocnu da prave HAOS, kakav je u S Albaniji, njima je jedino bitno da se nadje struja u CG, koja ce da podrzi BOMBARDOVANJE SCG, a to znaci ono sto je to bombardovanje proizvelo: “KOSOVU”, SRBI KAO GENOCIDNI NAROD, CG NASILNO UVUCENA U NATO, LAZNI DRZAVNI UDAR, “GRADJANI”, KOJI SU PROTIV SRPSKOG NACIONALIZMA, ALI PROMOVISU ALBANSKI I BOSHNJACKI NACIONALIZAM, SRBI KAO GENOCIDNI NAROD, DOK SU CROATI-ALBANCI-BOSHNJACI NEGENECIDNI NARODI!!! !!!!

    15
    5
    1. Srdjan Loncar komentariše

     3) Kakva je moja vizija za moju Crnu Goru i moju Srbiju?

     Ima jedan prastari kaubojski film, koji se zove “SHEJN”. Chesto ga gledam (uvece, kad dodjem kuci umoran; Hospitalizujem nerve), jer me sve podseca na CG. Okolina je snimljena u Dzordziji ali bi se ja zakleo da su ona brda sa katunima u CG.
     .
     .
     .
     Shejn je najbrzi revolveras. Vidi da to sto radi nema buducnosti. Ulazi u godine, mladi nadolaze, hoce da se proslave da su ga izazvali na dvoboj i da ga smaknu, da bi oni postali slavni, strah i trepet….. Nekako sve me to potseca na Balkan i ne tako davno vreme.

     Shejn odlucio da udje u miran zivot, da nadje neku zensku, da se ozeni, stvori familiju i da vise nikad ne potegne pistolj. Kao “civil”, obucen u farmersko, radno odelo jase na ogromnom konju. Jedino taj konj odaje njegovu proslost. Izadje rmpalija vlasnik imanja, drzeci malu pushku u rukama i povice:

     – “Stani! Prelazis moje imanje nezakonito. Odmah okreni konja i vrati se odakle si dosao”!!

     Shejn je nenaoruzan, sedi na onom ogromnom konju. Ledenim glasom odgovara:
     – “Ja cu okrenuti konja i vrati cu se odakle sam dosao, ali samo – posto ti spustis pusku nadole”.

     Seljak-farmer je zbunjen zvukom Shejnovog glasa, koji odaje autoritativnost iako nenaoruzan. Ne viche vise. Mirnim glasom odgovara, dok i dalje drzi uperenu puskicu:
     – “Sta to ima veze, spustio ja moju pushku ili ne spustio, ti ces morati da se vratis odakle si dosao u svakom slucaju”.

     Na to Shejn odgovori, za mene najomiljenijom recenicom:
     – “YES, BUT I WOULD LIKE IT TO BE MY IDEA” (Da, ali ja bih zeleo da to bude moja ideja).

     Eto to je MOJA CRNA GORA, sazeta u 1 recenici. Niko ne moze da diktira Crnogorcima, Crnogorskim Srbima. Crnogorci-Srbi ne ljube lance.
     .
     .
     .
     To je upravo moja VIZIJA ZA CG. Tu moju viziju je izrekao LEPOSAVIC, kad je rekao (parafraza): “Ne moze Dritan ili “MZ” ili NATO ili Rusija -Kina, da mi uteraju u moj mozak njihove odluke, bez mog razmisljanja, a da mi ne dokazu da je to zaista tako.”

     “MZ” i Veliko Albanac Dritan sa revansistickim manjinama hoce da CRNOGORCIMA-SRBIMA UTERAJU U GLAVU NJIHOV NARATIV, NJIHOVO INTERESNO VIDJENJE KOJI NAROD JE GENOCIDAN A KOJI NIJE GENOCIDAN. Sa slobodnomislecim, super-pametnim Dr. Leposavic ili Dr. Braticka ili sa svima u DF, SNP, Radnickoj Partiji, Pravoj CG i tim slobodarskim partijama, to nece proci. Demokrate-Demos “sede na ogradi”, ne zele da budu SLUGE Dritanove/ “MZ”, ali ne zele nikakvu kavgu sa njima.

     .
     .
     .
     Moja vizija za CG je vizija Dr Leposavica, da CG OSTANE ONO STO JE UVEK BILA, PONOSNA, DA NE LJUBI LANCE BILO CHIJE, CHAK IAKO IH MOJA MAJKA POKUSAVALA DA IH POROBI.

     To je ona recenica “When it comes to my life, I'd like it to be my idea, not yours!!!” Zelim da ja odlucujem o svojoj sudbini, a ne da mi ti kazes sta mi je ciniti sa svojom sudbinom. Dokazi mi da je u Srebrenici pocinjen GENOCID PREMA VAZECOJ DEFINICIJI GENOCIDA M.P. i ja cu odmah da proglasim svoj Srpski-Crnogorski narod genocidnim a Croate-Albance-Bosnjake-“MZ” NEGENOCIDNIM NARODIMA.

     To dalje znachi, sve je moguce u mojoj viziji, moguce je da CG bude u NATO sledecih 100 godina ili da izadje iz NATO kad to narod odluchi svojom voljom, ne da joj to nasilno uteruju u mozak, putem HAGA i sl. PUTEM UCENJENIH DIKTATORA ILI PUTEM VOLJNIH VELIKO-ALBANACA, VEC TO MORA DA BUDE NASHA, NARODNA IDEJA!

     To znaci – moze CG da donosi Rezoluciju o Srebrenici ili Humanitarnom, illegalnom Bombardovanju, ali tu Rezoluciju ne moze “MZ” da Crnogorcima-Srbima utera u mozak na silu, preko Haskog Tribunala, preko NGO, preko iznajmljenih, gladnih, bosih bednika, preko revanshistichkih manjina – vec to mora da proizadje iz VOLJE VECINE U CG.

     12
     3
   2. filip 2 komentariše

    Je li ovo zahtjev DPS-ov posto i oni isto traze pa rekoh da nije CDM a ne ono Borba!

    5
    4
   3. Mirko komentariše

    Ovo je sramota, kako može beko da napise ovakav tekst ia da se ne potpiše?
    Zašto obmanjujete ovaj narod kad dobro znate da NEMA VEĆINU?

  2. Felix komentariše

   Bježi bivši Srbine i potpredsjedniče !

   13
   4
  3. Kontra revolucija komentariše

   Ko je za fotelje ucenjivao to smo svi videli !.
   A i Katnic još uvek ima svoju !.
   A o lupezini Djukanovica i da ne pricamo, ima još uvek i fotelju i Maybacha !.
   Pokri se !.

   25
   2
  4. Mihailo komentariše

   Juda Krivokapić je obećao 4 godine nesmjenjivovsti ministara pa je nakon 100 dana skratio Leposavića za glavu. Kako je on nama dao 100 dana tako smo i mi njemu.

   18
   4
  5. Q komentariše

   Zdravkovi botovi začepite ne gurajte Cg u zlo!

   7
   2
   1. Nahija komentariše

    Borbi su sve Zdravkovi botovi koji ne sprovode Vučićevu i Mandinu politiku!

    2
    5
  6. Niksic hrabri komentariše

   Splacino Krivokapicu vrati mandat DF i putuj dps u zagrljaj,Becicu izdajnice platices na izborima za izdaju Kosova i izdaju djedovog amaneta..

   9
   1
  7. Lemi komentariše

   Sta radi Vučić preko ovih govana iz Borbe, oce da vrate Mila silu na sramotu.

   4
   1
  8. Cocoboss komentariše

   Ostavite se napada na premijera.Neka se dogovore i odrade posao!!!!

   3
   1
  9. Ofelaci MNE komentariše

   Sa Lovćena zvona zvone Popushi ga Ksilofone

 2. Zenit komentariše

  Hahhaha šta napriča ovaj ovo! Neka prođe kroz odbor ovaj predlog zakona, sto je frka. Trebao je to ranije da uradi samo, nista vise. Ako je divlje pleme nenormalno, ne moramo mi biti.

  30
  7
 3. Ivi komentariše

  Podnesi je ČOVJEČE, pa ko smije da kaže svim sredstvima. Pa ugasite tu televiziju, pa strpajte u zatvor zaboga. POBJEDU NIJE NIKO UKRAO. ONA JE ČISTA. Blokirate im sve račune bre, čovjek zamalo nije poginuo na Bogetićima. Ama ubiće nekog policajca, a ljudi moji. Svim sredstvima, u šumu i td. Ma MIČI se ČOVJEČE, uvešćeš nas u gradjanski rat. Pa koga oni na traktorima sele?

  87
  5
 4. Samuela CH komentariše

  DF pod hitno u Vladu.

  43
  9
  1. Samuela CH komentariše

   Sirak tuzni bez nidje nikoga. I to je Njegoseva. Jedna slamka medju vihorove.
   I orah je vocka cudnovata, ne slomi ga a zube polomi.
   Izdajstvo je najvece prokletstvo. Kukavici nije mjesto sa ljudima.

   49
   3
  2. Nahija komentariše

   Kako ste krenuli svi ćemo mi uskoro oko Vlade a Milo u Vladu pa da Vidite vi koji se junačite kako Milaš mijenja zakon o crkvi i sve ostalo a mi ćemo se i dalje junačit a znamo da nemamo 41.

 5. Zdravko Stanišić komentariše

  Bilo bi čojski da ovaj što piše stavi ispod potpis. Ova Vlada ne valja boba, ali jedino rešenje je da se oformi Tehnička vlada koja će prečistiti biračeke spiskove, donijeti zakon o državljanstvu, i set zakona o izborima, a onda najesen izbori sa nadom da gospodin Leposavić bude na čelu srpskog naroda.

  52
  5
 6. Radnik komentariše

  Ovo je katastrofa juce najavio danas se prepao izigrao rekoh vam ja sa njim dogovora nema osim snimanja i potpisa. Osim ako lideri DF ni jesu nas i oni poceli izdavati ,vrdati.

  24
  3
 7. pavle komentariše

  I sad tvdim da ovaj čovjek što prije treba da vrati mandat koaliciji zbcg i da ode u miru.On sa njegivim nečinjenjem produbljuje krizu u Crnoj Gori.Da se partije većine dogovore o novom mandataru i da se krene u obračun sa mafijom,nije ni sad kasno za spas Crne Gore.

  31
 8. TREPCA komentariše

  O CEMU PISETE , ISTI STE KA I ONI OCETELI DA JE ZAPALITE DA NAM NE TREBA NIKOME NISTA , NO PAMET U GLAVU PODRSKA VLADI I DA SVI ZAJEDNO OVO RASARAFIMO …

  5
  45
  1. Bravar komentariše

   Jvodi je kuci odlaganjem sami zbija Milu redove znao sam kad je krivokapic becic i crkva smijenili leposavica da ce komiti i dps da pojacaju pritisak i nove zahtjeve. Cim su odjetili da je vlada plasljiva kukavicka da ima slabosti oni su pojacali pritisak. Dobro je ako se mi sad jos ne ispodleljujemo u okviru crkve i srpskog korpusa a kako je krenuo joanikije i krivokapic i toje xudo moguce.pa jos jednom nek cestitaju kosovo becic i krivi i nek gaze zavjet pokojnog Mitropolita ,sa cim pred Amfilohija gospodo

   6
   2
 9. Bulat komentariše

  Koliko si dobio love od Šizoja iz Beograda da rušiš vladu, ne bi li on sačuvao novac koji je uložio sa Milom.. Beograd na vodi, Luštica, Arapi, poljoprivreda.. Komite i DF su na istom zadatku, čuvati Vučićeve i Milove poslove.. 3 mjeseca neće u Skupštinu da smjene Rtcg.. I to je Zdravko kriv, on je poslanik.. Smradovi, izdajnici. I protiv Mitropolita ste radili, sad protiv Joanikija.. Sve se zna.. Gadovi izdajnički

  13
  45
  1. Leandro komentariše

   Hebo ti Šizoje onu što te okotila, splačino prodana.

   22
   2
  2. Kontra revolucija komentariše

   Koji sti debil ?.
   Daj de procitaj ponovo šta si komentarisao DPS botu u to sve ni sam ne vjeruješ !.
   Pa zar je opet za vašu nesposobnost i ambasadorske savete i ulizavanje zapadnim cinovnicima Vucic kriv ?.

   5
   2
 10. Desimir komentariše

  Čini mi se da bi vi bili srećni da se vrati DPS.

  5
  34
  1. Bravar komentariše

   Ako ne vidis da DPS nije ni otisao nego preko Krivokapica i Becica vlada punim kapacitetom smjenjuje nam ministre uredjuje zakone kud ces ga vise . Vidite li vi da nas DPS bagra ucjenjuje dijeli smenjuje .neka

   6
   2
 11. milos komentariše

  Svi znaju da je jedina nada za spas Crne Gore Aleksandar Vucic koji nas jedini moze izvuci uz pomoc njegovih najvjernijih vojnika Andrije i Milana. Trenutno je Srbija pokretac svjetske ekonomije i ima najvise vakcina na svijetu. Vucic je rekao da ce u srbiju doci milijardu i po kineza turisticki. Ako bi samo 10% od toga svratili da vide i Crnu Goru to bi bilo fantasticno. To je 150 miliona turista. Krivokapic nije strucan i treba da ustupi mjesto Nebojsi Medojevicu koji je najiskusniji i najekspertskiji covjek u DF koji za razliku od krivokapica ima podrsku naroda kao i cio DF. Jedino sto ga botovi pljuju

  4
  3
 12. Nasi komentariše

  Ima li iko iz Borbe da potpise imenom ove tekstove.

  5
  6
 13. Ubljanin komentariše

  Zar se sve zasniva na antisrpstvu? Djedovi vam se u grob prevrcu, tzv komite, jer su svi bili Srbi,do komunizma… Gosp.premijeru, vas samo neka vodi makar sjecanje na Djedovo povjerenje. Potonji je cas,ili idite i pustite nas Srbe, ili djelujte za narod a ne za ambasade!

  7
  1
 14. Pukovnik komentariše

  Dolje splacino i izdajico dolje bre ,koga smo mi glasali,dolje vlada

  4
  3
 15. Rale komentariše

  Ova kukavica opet se povlači piiihhh !

  5
  1
 16. tako stoje stvari komentariše

  O S T A V K A !!!

 17. mitar komentariše

  drazene zivkovicu ukoliko imate nekog koji ce dogovorom dobiti podrsku 41og poslanika promijenite zdravka koliko je sjutra, a ukoliko nemate kao sto ga vjerovatno nemate onda ne unosite haos medju narod jer najlakse je skiniti zdravka samo ne znam sta ste planrali posle njega… izadjite jasno sa predlogom imamo covjeka tog i tog ima podrsku 41 poslanika i to je ok, a ne ovako samo trazite ostavkekao dps a ovamo me znate sta posle radit…

  2
  3
 18. Crnogorac komentariše

  Ovaj covjek je veika opasnost za Cru Goru – nesposoban, poki=ondiren, omamljen vlasku za koju se nije sam izborio vec mu je (nezasluzeno!) pala u krilo, unistava i zemlju i narod. Ne nanosti DPS najvecu stetu Crnoj Gori vec ova esposobna uobrazea budala koja ije u stanju da shvati da ocigledno nema ni iskustva ni sposobnosti da obavlja funkciju koja mu je data. Ugrozava sve svoje ministre i sve gradjane Crne Gore. A osladila mu se moc pa nece da je napusti. Becis, lisia lukava, korusti haos koji izaziva Krivokapic da “pocisti” potencijalne konkurete i ojaca svoju moc. Ovo je strasno….a gubitnici su svi gradjani Crne Gore…. Ima li iko d amoze d aurazumi ovoga covjeka da se skloni sa funkcije premijera za koju nije sposoban a nije dovoljno poametan da se okruzi dobrim savjetnicima? SKLANJAJ SE KRIVOKAPICU TVOJE GRESKE OD SEPTEMBRA do danas SU NEPOPRAVLJIVE

  10
 19. Ratka komentariše

  Gorica je brdo povisoko. Ako Bog da i sreca posluzi da se ispem njemu u vrhove. Tu ce vile biti na okupu da pomognu za moju odluku. Ne cekajte ispod brda nize, jer ja od vas vidim vise.
  Dajte meni jos godinu dana dok nabavim teska buzdovana. Mafiji cu udrit u celo pa cemo im drzati opelo.
  Tad ce biti dobra i slobode, ako budem dotle odje.

 20. Kile komentariše

  Zdravko, vrati mandat spasi dušu. Vrati narodu ono što ti ne pripada, vidiš da nemaš nikakvu podršku. IDI!

  5
  1
 21. Ratka komentariše

  Zao mi je da je hcerka prezivjela strah, ali ruku na crce, ti si doprinio tome.

 22. Helm komentariše

  U pamet se Srbi i Crnogorci!

  Budimo ujedinjeni i pored svih manjkavosti i propusta koje ima Vlada i njen premijer Krivokapić i podržimo njihovu odluku da istraju u namjeri da usvoje dokument o državljanstvu i pravo svakog građanina i građanke da postane državljanin države u kojoj živi što je civilizacijska tekovina u brojnim evropskim zemljama i da se prekine sa praksom bivšeg režima koji je uveo diskriminaciju i sistemsku apatridiju. Mnogi stanovnici ove zemlje koji su ovdje rođeni, imaju svoje pretke, školovali se i dalje ne mogu da dobiju državljanstvo samo zato što ih “teren ne prepoznaje” i nemaju biračko pravo za razliku od mnogih fantoma i onih koji decenijama ne žive u Crnoj Gori i protiv zakona koriste biračko pravo i za novac (dijelom novac poreskih obveznika) dolaze na izbore da zaokruže bivši režim. Zato podrška Vladi Krivokapića da istraje na usvajanju dokumenta o državljanstvu kojem se mogu da protive samo lopovi, kriminalci i izdajnici iz bivše vlasti.

  1
  1
 23. ja lično komentariše

  Misliš da Sns uspostavi okupacioni sistem na teritoriji CG? Ko ce da ti podrži tu Šizojevu četničku vladu? Ura? Demokrate? Nikad! Odma mozete na izbore pa cete vidjeti šta ce vam se desiti .prodali ste se za saku dinara ludaku iz BG i unistavate svoju drzavu. Braca vazda ,sluge nikad!! 80% drzave je protiv Mandica i Knezevica

  2
  3
 24. alf komentariše

  Sad se čekaju guske da spase Rim.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.