Portal Embargo: Panika u Narodnom pokretu!

1

Kako ekskluzivno saznajemo iz štaba Narodnog pokreta, nastala je prava panika i gubitnička atmosfera nakon što je Daki Davidoviću zbog oštećene lične karte onemogućeno da ostvari pravo glasa na izborima u Nikšiću.

S obzirom da su u štabu Narodnog pokreta veliki vjernici, jer ih je Davidović maltene sve prevario da je veliki pravoslavac, oštećenu ličnu kartu tumače kao Božiji znak da će doživjeti potpuni kolaps na lokalnim izborima. Koliko je navedeno pogodilo Daku, najbolje govori scena kojoj su prisustvovali mnogi građani, kada je sa suzama u očima napustio izborno mjesto, i počeo da viče na svoje saradnike, koje je poslao da mu donesu pasoš kako bi ostvario pravo glasa.

Da nije samo Daka poludio, govori i podatak da su usled navedenog njegovi najbliži saradnici Zdravko Kosanović i Slađan Čabrilo nasrnuli jedan na drugog i fizički se obračunali, jer obojica smatraju da je ovaj drugi odgovoran zbog oštećene lične karte. Deblji kraj je izvukao Kosanović, kome je Čabrilo slomio nos te je završio u ambulanti.
Ako se po jutru dan poznaje, Narodnom pokretu se ne piše dobro.

Izvor: embargo.rs

1 Comment
  1. Elite komentariše

    Daka je $PLAČINA!

    14
    3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.