Popović: Razočarana sam, energija i borbenost su bili loši

0

Odbrana je bila užasna i Budućnost Bemax je primila veliki broj golova, a energija i borbenost su bili loši, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (44:26) od ĆSM Bukurešta u devetom kolu EHF Lige šampiona.

– ĆSM je odigrao odličan meč, a mi nijesmo bili spremne jer smo dugo bilo razdvojene zbog Svjetskog prvenstva i odradile smo samo nekoliko zajedničkih treninga. To se vidjelo na terenu jer nije postojala timska igra. Odbrana je bila užasna, primile smo mnogo golova. Moramo da radimo na tome, primile smo veliki broj lakih golova. Znale smo da će biti veoma teško, jer ĆSM Bukurešt ima sjajan sastav, ali energija i borbenost mog tima su bili loši. Razočarana sam jer su igračice mogle da pokažu mnogo više. Moramo naporno da radimo da ispravimo ove greške i budemo bolje u narednim mečevima – kazala je Popović.

Kalidijatu Nijakate je bila najefikasnija sa šest golova, a ističe da je nedostajala borbenost i da „plave“ moraju mnogo bolje narednog vikenda protiv Debrecina.

– Nijesmo se borile onako kako možemo. Znale smo da je ovo veoma teško gostovanje, ali danas nijesmo pokazale borbenost, naročito se to odnosi na odbranu. Morale smo da odigramo mnogo bolje i pomognemo golmankama. Vjerujem da ćemo odigrati mnogo bolje narednog vikenda protiv Debrecina – kazala je Niakate.

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.