“Polupismena Milova antena Željko Ivanović ruši izbornu volju u Nikšiću da pomogne šefu!”

7

Piše: Vladimir Vukićević

 

Milova antena Željko Ivanović je jutros zadao pravac daljeg djelovanja:

“DF nema legitimitet da dobije gradonačelnika jer je preko 80 odsto građana glasalo da Nikšić nije Zubin Potok i da prvi čovjek grada ne može doći sa liste koja je bila ekspozitura susjedne države. Čak i ako se računaju samo brojke – lista MNN, Ura i Daka imaju 12 mjesta, jedno više od Vučićeve. Toga moraju biti svjesni svi akteri priče oko sastavljanja nove vlasti, posebno Bečić i Krivokapić.”

Na Bečiću i Krivokapiću je da se odrede. Ili će da nastave da prate zli put koji odrede željko&comp. i slome vrat na prvoj krivini ili će da poštuju osnovne demokratske principe i narodnu volju. Ili će da idu putevima Darka Pajovića ili će da se okrenu konačnom građenju demokratije na ovom prostoru. Jedan eksperiment sa tzv. ekspertskom vladom plus Abazović jedva preživljavamo, ponovno gaženje izbornih rezultata ne bi bilo dobro, čak bi bilo pogubno za Crnu Goru.

Vidim da se mnogi pametnjakovići pozivaju na Budvu 2016. pa bi ih podsjetio da je razlika između DF liste i DCG liste bila par desetina glasova, a broj odborničkih mandata isti. Tek smo izašli iz višedecenijske autokratije i bilo bi skandalozno da na samom početku demokratizacije pravimo karikaturu od izbora. Ili ćemo da konačno naučimo prve lekcije iz Uvoda u demokratiju i položimo taj ispit, ili će nam prof. Perović, tajkun Rakčević i polupismena Milova antena bacati izbornu volju u prašinu i pod noge kako je njima volja. I kako im njihovi lični, materijalni interesi zahtijevaju.

Na kraju, da se složim i sa Milovom antenom: neka premijer svoju NVO pretvori u partiju. Konačno. Neka požuri prije hercegnovskih izbora. Neka ne da Herceg Novi zloj raškoj struji. Neka se bori da ne budemo podanici stranih država i stranih gazdi. Ali, prije toga neka se povuče sa mjesta premijera, jer nije izabran sa liste Demohrišćana ili Demokrata. Nego sa liste za budućnost Crne Gore. Ako neće, neka se i pred izbore u Herceg Novom, angažuju i on i Milojko, neka podrže koga hoće, ali rezultate će konačno morati da pokažu, jer nam strpljenje nije bezgranično. Svojim ponašanjem i izjavama u poslednjih nedelju dana su pokazali da im namjere prema najjačem subjektu u državi nisu dobre.

Vratimo se na Nikšić. Odredite se, gospodo, imate na jednoj strani poštenu ponudu Marka Kovačevića i volju naroda, a na drugoj raspale DPS antene koji mute vodu i plaču zašto lopovska stranka ne mijenja kurs, jer bi im opet sve oprostili i radili zajedno na pljačkanju države i uništavanju svake šanse za budućnost ovog napaćenog naroda.
Nikad lakši izbor.

 

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  Novi izbori, a ne da loče Željko i Abazi. Ali drugi put neće stajati policija ispred vrata da Drpsine kradu.

  18
  2
 2. Misliti crnogorski komentariše

  A ko je to najjaci subjekt u drzavi? DF?😂Znaci 11 je vece od 18?

  4
  11
  1. Ja komentariše

   Misliti jebem ti majku i majku majčinu

   8
   1
 3. kzca komentariše

  Pa nek idu Demokrate i URA u koalicuju sa DPS-om i stvar rijesena sta bi DF non stop bio zrtva crnogorskog nacizma i sovunizma.

  8
  2
 4. Rade komentariše

  Pa vi gospodo blokirajte vladu i svaki zakon pa ce vas slusat i Dritan i Zdravko jer na vanrednim izborima Crno na Bijelo sigurno ne bi bili dio vlasti

 5. Miko komentariše

  DF sa 15 stranaka konstituenata je najslabiji faktor nove vecine. U prosjeku nijedan stranka nije prosla cenzus.

  11
 6. MIKI komentariše

  Neznam sta glume Becic i Krivokapic.Oni dsu Milovi ljudi, zato mislim da je najbolje da se Df povuce iz ove nakaradne koalicije.Zasto bi Srbi trpjeli napade od nacisticko montenegrinskih hordi, neka Zdravko i Aleksa stvore novu vecinu sa Milom i konacno da znamo na cemu smo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.