Policija privodi funkcionere DF-a, oni poručuju: Životima ćemo braniti Mandića i Kneževića!

1

Policija je u više gradova pozvala na informativni razgovor više funkcionera i članova DF-a, povodom sjutrašnje presude za “državni udar”, potvrđeno je Borbi.

Kako saznajemo, inspektore je interesovalo šta se planira za četvrtak, kao i gdje će se nalaziti pojedini funkcioneri Nove srpske demokratije.

Prema našim saznanjima, neki funkcioneri su odbili da daju izjave policiji.

“Vjerovatno po nalogu kriminalnih struktura koje njome upravljaju, na informativni razgovor policija je pozvala mene kao predsjenika OO NSD-a Nikšić i moju sekretaricu Darku Ćosović. Rekao sam ono što znam da bi rekao svaki časni Srbin i svaki član NSD-a a to je da ćemo svojim životom, ukoliko bude potrebno, braniti našeg brata i prijatelja Andriju Mandića. Takođe, najavio sam im da će sjutra u toku izricanja presude za montirani režimski proces “državni udar” veliki broj članova OO Nikšić biti u našim stranačkim prostorijama i da ne pokušavaju da organizuju različite smicalice koristeći različite mentalne bolesnike i špijune koji su nas i ranije uznemiravali po nalogu režimskih službi.

Pored toga, na razgovoru sam rekao da smijurija koju je Milivoje Katnić montirao praveći pravnu tragikomediju sa likovima poput osuđenog ubice Aleksandra (Saše) Sinđelića, dvojice Rusa iz GRU-a Šišmakova i Popova kojima su višestruko mijenjali imena, samozvanim četničkim vojvodom Pajom Velimirovićem koji nam je trebao da doturi nevidljivo oružje koje iznenada potonulo u jezeru i drugima čista laž i da bih ja kao visoki stranački funkcioner i predsjednik najjačeg opštinskog odbora morao znati da su postojale ikakve namjere da se nešto desi 16-og oktobra, kazao je Janko Milatović, predsjendik NSD u Nikšiću.

Kazao je da su Andrija Mandić i Milan Knežević borci za srpstvo, nevini i pošteni ljudi, koje niko neće moći da utamniči dok postoji i poslednji član Nove srpske demokratije i DF-a.

I Spasoje Vujović sa Čeva je potvrdio da je pozivan na informativni razgovor u cetinjsku policiju.

“Danas su me pozvali na informativni razgovor u Odjeljenje bezbjednosti Cetinje, interesujući se u kakvim sam odnosima sa liderima DF-a, posebno ističući Andriju Mandića. Takođe su se interesovali gdje ću biti sjutra na dan izricanja presude za takozvani državni udar.

Saopštio sam da sam u dobrim i prijateljskim odnosima sa liderima DF-a i da sam spreman da im pomognem u svakom trenutku. Gdje ću biti na dan izricanja presude to je moja lična stvar, ali sigurno prijatelje neću ostaviti na cjedilu.

Tužno je da mene, od pedeset godina, neko ispituje gdje ću biti i šta ću raditi i da me upozorava da se mora poštovati država i njeni zakoni. Ja nijedan zakon nijesam prekršio i ovo upozorenje sam shvatio kao pokušaj zastrašivanja. Ne mogu da vjerujem da neko mene mora da uči kako se poštuje država, jer ovu državu su stvarali moji preci zajedno sa ostalim Katunjanima i Čevljanima. Smatram da vršioci vlast nijesu država niti sluge države.

Sve su sile mrtve i ništavne za onoga koji pravo misli”, poručio je Spasoje Vujović sa Čeva.

1 Comment
  1. istina komentariše

    Kakvi su ovi iz DPS i ANB splacine sto je ovo. Kakvi gmizavci, misevi mali.. Pojedinacno su kukavice, ali kad im se da znacka i sila drzave, pocinju da maltretiraju, prijete, zlostavljaju.. E jadna Crna Goro sta si docekala. Da najgori tvoji sinovi, udbasi i spijuni uce postene i cestite ljude kao da postuju drzavu! Pa da ista DPS postuje momentalno bi se samoukinuo i svi bi dali ostavke i zavukli se u misje rupe. Vece izdaje, prodaje, pljacke, brukanja, jada Crnoj Gori niko nikad u istoriji nije napravio kao Milo i njegova banda hijena iz DPS! Sram vas i stid bilo! Mi smo drzava, narod je drzava a ne prva famelja i ostali narko klanovi stoko jedna!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.