Policija diže bezbjednost na veći nivo: Spremne drakonske kazne za lažni “državni udar”!

0

Podizanje policijske gotovosti i stanja pripravnosti na veći nivo poslednjih dana dokaz je da je presuda za “državni udar” već napisana i da su kazne, očegledno je to iz ovih poteza vlasti, drakonske.

Nema logike, da je spremna oslobađajuća presuda ili da su kazne optuženima blage, a da se podiže nivo bezbjednosti u državi na najveći nivo.

Ovakvi potezi države, odnosno, bezbjednosnog aparata, nijesu zabilježeni u sličnim situacijama, poslednje dvije decenije.

Borbena gotovost na koju je sada podignut bezbjednosni aparat nije se desila ni u vrijeme očekivanja presude za ubistvo Duška Jovanovića i policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića. Ni nakon izricanja presude u oba slučaja, policija nije podigla nivo bezbjednosti na veći nivo, ni približno onom današnjem. Čak ni u vrijeme referendumske kampanje, odnosno, u noći referenduma, kada su tenzije bile najveće, nije podignuta policijska bezbjednost na ovakav nivo. Podsjetimo se, ni kada je proglašena nezavisnost lažne države Kosovo, policija nije bila u stanju pripravnosti, kao ovih dana.

Ni mnogo ranije, kada su ubijeni policijski funkcioneri Goran Žugić i Darko Raspopović, stanje u državi, kada je bilo podizanje borbene gotovosti, nije bilo ni približno današnjoj situaciji.

Upravo ovakvo ponašanje policijskog aparata je dokaz da su insajderi iz vrha režima i Vlade, na vrijeme obavijestili čelnike DF-a da se spremaju drakonske kazne i ko stoji iza tih odluka, pa zato stalno prozivaju braću Đukanoviće i njihovog kurira Zorana Pažina.

Jasno je danas svima, da je režim odlučan da u svom zločinačkom naumu ide do kraja, a samim tim i da su presude napisane i da su kazne drakonske i da svjesno guraju i narod i državu u sukobe, samo da bi sačuvali vlast.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.