Podržava odlaganje izmjena zakona: Bivša savjetnica Duška Markovića a sada kadar Zdravka Krivokapića brani Katnića!

14

Glavna pregovaračica Crne Gore sa Evropskom unijom Zorka Kordić smatra da odgađanje skupštinske rasprave o tužilačkim zakonima treba iskoristiti za široku raspravu o ovim pitanjima sa domaćim i međunarodnim akterima.

Kordić je bivša savjetnica Duška Markovića, a sada je na novu funkciju postavio premijer Zdravko Krivokapić.

Tako javnost podučava bivša savjetnica premijera iz DPS-a kako da se sačuva Milivoje Katnić na čelu SDT-a.

Kordić je u razgovoru za TV Vijesti kazala i da se na putu ka bržoj integraciji u EU potrebno fokusirati na mjerljive rezultate u borbi protiv visoke korupcije, ali i raditi na prevazilaženju v.d. stanja u pravosuđu.

 

Povodom izjave  Glavne pregovaračice Crne Gore sa EU oglasio se na svom Tviter profilu predsjednik DNP-a Milan Knežević koji je kazao da široku debatu o tužilačkim zakonima koju traži Kordić je kao da živimo na Islandu.
“Ali nije tražila debatu kad je direktno iz DPS-a postala glavni pregovarač Vlade sa EU. Vrijeme je da sama podnese ostavku”, napisao je Knežević.

14 Comments
 1. Ja komentariše

  Ovu vladu je trebalo davno obaliti.kad se oni nisu odma dogovorili nego dali ovima ovoliko vremena da pale sve pto stignu.odma ih je trebalo oburdati dok je narod imao želju ta promenama.sad je narod ubijeniji u pojam nego za vladavine sotonista.tad makar niko ništa nije očekivao ni nadao se.ovo je gore sto puta.izneverena očekivanja.pu

  13
  3
  1. Onako usput komentariše

   Opcija je bila neformirati je i ne pristati na ucjene.Za obaranje treba 41 poslanik tj da pravis dil sa DPS-a , ili nekim slicnim iz opozicije.Ostalo je jedino da u skupstini ne dizu ruke ni za sta sto dolazi iz Vlade , a oni neka traze “ruke” u DPS-u i ostalima…

   Sto je najgore , zbog Krivokapica i sto je njega direktno crkva pogurala na mjesto gdje jeste , crkva ce biti kriva , mada realno i treba da snosi odgovornost svoje gluposti , proracunatosti ili sta je vec , pa ce tak da nastanu podjele medju ljudima!

   5
   1
 2. Rade komentariše

  Zdravko sve manju a DF sve vecu podrsku ima. Ja sam se skroz razocarao u Zdravka a glasali smo ga svi iz familije. Doduse samo zbog crkve, njega ni ne znamo.

  15
  2
 3. Milica komentariše

  Pa normalno da brani Katnica kad je ona kadar dps-a, Krivokapic nije trebao da prima kadrove dps-a i da svesmjenjuje !

  6
  1
 4. Borac za pravdu komentariše

  Narod je kolektivno razočaran u Krivokapića. Narodna volja je bila da se svrgne kadar DPS-a, a ovdje je izgleda sve po principu – Sjaši kurta, da uzjaše murta !

 5. Ivi komentariše

  Ne može niko da podržava da devojčicu čupaju za kosu po Nišu i prijete joj likvidacijom. Da je čuva srpska policija od poslanik fucmuta. Ne može niko da podržava progon Srba autobusima, i njegovo proćerivanje, to ne može da bude državni tužilac.

 6. Miloš komentariše

  Normalo da ga podrzava kada je i ona sami kadar DPS-a
  Kada nam je Krivokapić dozbolio ovakve ljude u kabinetu normalno da se sve opet isto vraca i funkcionise kako Milo diktira

 7. Nevena komentariše

  Sramota!

 8. Slave komentariše

  Klasično kupovanje vremena. Valjaju se premjestiti silni fiktivni računi po inostranim bankama i holdinzima. Valja pospremiti silne dokaze beskonačnih marifetluka i kriminalnih malverzacija prethodne vlade. Šta mi dozvoljavamo

 9. Djole30 komentariše

  Preuzimanje kadrova iz starog sistema nikako ne valja. Umesto da odstrane što ne valja, daju novu. Prosto kao da vodećim ljudima nedostaje hrabrosti da iznesu priču do kraja. Ako je tako, neka se sklone i puste oni koji smeju.

 10. Lazo komentariše

  Ovo je sramota šta se radi! Krivokapić kome je dato sve, apsolutno sve, okrene tim istim ljudima leđa i kao da on nikad nije poznavao! Mi za to nismo glasali!

 11. MaliMrav komentariše

  Ostaci bivšeg režima moraju biti počišćeni, bez izuzetka! Ovako borba gubi smisao..

 12. sanya261 komentariše

  Nova vlada je sacinjena velikim dijelom od DPS kadrova i to je ono protiv cega se narod 30 godina borio, a ne za sta se borio!

 13. Kosta komentariše

  Ma Krivokaiću i Markovića uzmi i vrati kad si već tim putem krenuo…Dozvoljamo da banda premjestiti silne fiktivne račune po inostranim bankama i holdinzima. Pa posle kada ne budete imali za šta da ih uhvatite a oni budu ladili j*** negde na Bahamima pitaću vas…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.