Po “preporuci” komandira Duška Koprivice: Policajci davali krv za pripadnika “kavačkog klana”!

0

Pripadnici Stanice policije za bezbjednost željeznice, po naređenju šefa Odsjeka za javni red i mir Duška Koprivice, išli su da daju krv za liječenje Duška Roganovića, nakon bombaškog napada na njega. Roganović se u policijskim dokumentima vodi kao bezbjednosno interesantno lice, a u to vrijeme se zabavljao sa kćerkom Duška Koprivice. Kako tvrdi naš izvor iz policije, upravo je Koprivica sugerisao policijskim službenicima da daju krv za Roganovića koji je teško ranjen. Prema našim informacijama, neki policijski službenici su poslušali naređenje, dok jedan broj nije, ali niko zbog toga nije snosio konsekvence.
– Nekoliko pripadnika policije tom prilikom odazvalo se pozivu i dalo krv za liječenje Duška Roganovića. Međutim, bilo je i onih koji nisu pristali na to, ali nisu sankcionisani zbog toga, kaže naš sagovornik iz vrha policije.
Duško Koprivica (foto: Vijesti)
Kako bismo provjerili ove navode, pokušali smo uspostaviti kontakt s Duškom Koprivicom, ali on na naše pozive i sms poruke tokom jučerašnjeg dana nije odgovarao.
Naš sagovornik kaže da je naredba stigla iz vrha policije, tačnije sektora kojim upravlja Koprivica. Roganović se tada nalazio u Kliničkom centru Crne Gore, gdje su mu se ljekari borili za život. Prema nekim informacijama, u stanicu policije za bezbjednost željeznice stigao je i telegram u kojem se pozivaju policijski službenici da idu da daju krv.
Duško Roganović iz Herceg Novog teško je povrijeđen kada je u aprilu prošle godine eksplodirao automobil koji je vozio u svom gradu.
Podsjećamo, Roganović je prvostepenom presudom osuđen na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača “Delija” Marka Vesnića iz Beograda i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu, a odlukom Apelacionog suda zatvorska kazna smanjena mu je na osam godina.
Nekoliko mjeseci prije napada na Vladimira Roganovića, koji se dovodi u vezu sa “kavačkim klanom”, u medijima je objelodanjena fotografija na kojoj je Roganović, navodno, na slavi kod rukovodioca Odsjeka za javni red i mir Duška Koprivice, pored još nekoliko ljudi iz svijeta kriminala.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.