PITANJA ZA “MILOVOG KADIJU“ KATNIĆA

1

Crnogorska ali i srpska javnost zbog surovosti i beskrupuloznosti u izvršenju krivičnih dela pripadnika „kavačkog kriminalnog klana“, zahtevaju odgovore na pitanja o sprezi organizovanog kriminala sa nekadašnjim i pojedinim još uvek aktuelnim nosiocima izvršne, sudske i zakonodavne vlasti u Crnoj Gori.

Danas postavljamo pitanja glavnom specijalnom tužiocu Crne Gore.

Katniću, javnost ima pravo da zna:

1. Da li ste sa Zoranom Lazovićem učestvovali u lociranju i pripremi logistike za ubistva Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini prošle godine?

2. Da li ste sa Zoranom Lazovićem učestvovali u lociranju i pripremi logistike za ubistva Alana Kožara i Damira Hadžića?

3. Da li mesečno dobijate 50 000 evra od klana iz Granda kako bi obezbeđivali logistiku za šverc cigareta?

4. Da li dobijate 30 000 evra mesečno od firme Glosarij vašeg kuma Bora Martinovića, monopoliste u farmaceutskoj industriji u kojoj radi i vaš sin Radun?

5. Da li ste uzeli novac od Radoja Zvicera da izjavite kako je Srbija poslala Veljka Belivuka da bi ga ubila u Crnoj Gori i da ste mu vi spasili život?

6. Da li ste tokom 2020. godine obavili telefonsku komunikaciju sa Veljkom Belivukom?

Izvor: Nacionalist.rs

1 Comment
  1. Samuela CH komentariše

    Katnic je veci kriminalac od svih kriminalaca. On je spreman na sve. Da nista nije sramno uradio osim “Drzavni Udar’, bilo bi dovoljno. Bogami nece ga pravda proci. Ocito u ovoj Vladi nema bojazni da radi kao do sada, ali bice neko drugi da mu sudi ili da mu dade pohvale.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.