Pejović: Lažni car Vladimir Bulatović preselio kabinet u “Slovensku plažu”

1

Povodom aktuelnih događaja u Budvi, javnosti se putem saopštenja obratio predsjednik OO Demokrata Budve, Mijomir Pejović.

Njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

Nakon što je neustavna većina održala neustavnu sjednicu Skupštine Opštine u TN „Slovenska plaža“ izgleda da im se svidio ambijent pa su odlučili da tamo presele i sjedište OO DPS-a, ali i Crnogorske i SD-a. Toliko su se uživjeli u ulogu nekoga ko vrši vlast u Budvi da je i lažni car Vladimir Bulatović preselio svoj imaginarni kabinet tamo, a Snežana Kuč svoju fiktivnu Službu Skupštine.

U zgradi Opštine su ostavili kriminalce iz privatnih službi obezbjeđenja, koji baš ovih dana ekaju amnestije i pomilovanja, a zaposlenima i građanima kojima je onemogućen pristup svojim radnim mjestima i građanskom birou su ostavili kordone policije pod opremom za rastjerivanje terorista. Ta slika baš najbolje i opisuje njihov odnos i prema zaposlenima i prema građanima koji su onemogućeni da ostvaruju svoja prava.

Osim što je naša budvanka, direktorka „Budvanske rivijere“ Katrarina Kažanegra omogućila izbjegličkoj vlasti da koriste prostorije i uslugu TN „Slovenska plaža“, koju uzgred svi mi plaćamo, ona je u smještajne jedinice ugostila i specijalne policijske timove Zorana Lazovića. Dakle, „Slovenska plaža“ je zahvaljujući srdačnom gostoprimstvu gospođe Kažanegre postala utvrđenje policijskih i parapolicijskih snaga Mila Đukanovića i Duška Markovića i sigurna kuća odbornika i članova DPS-a i družine, koji su u bjekstvu od njihovih nekadašnjih sugrađana, komšija, rođaka.

Gospođi Kažanegri nije problem što je na račun svih građana Crne Gore ugostila batinaše bez imena i prezimena koji ovih dana hemijskim sredstvima truju našu djecu i naše stare, tuku omladinu koja se legitimno buni protiv krađe i korupcije, teroriše svakoga ko se drzne da zapjeva protiv Mila Đukanovića i Vladimira Bulatovića, procesuira njene bivše rođake, poznanike i sugrađane.

Jasno je da se gore pomenuta ekipa više ne smije pojaviti na javnom mjestu, otići u kafić, prošetati se gradom, jer su podozreni zbog svega što su priredili budvanima, doveli su sebe u situaciju da se ispod kapuljača i pod policijskom pratnjom u kasnim večernjim satima provlače i sele sa jednog na drugo mjesto. To im se desilo samo iz razloga što umjesto kičme imaju pruteve i pendreke, pa bespogovorno slušaju svoje gazde iz Podgorice.

Budite sigurni gospođo Kažanegra da ćemo se itekako potruditi da se ni vama ni ekipi koju štitite u Vašem preduzeću nikada ne zaboravi niti oprosti niti jedna opekotina i suza od bačenih suzavaca, niti jedan jauk pretučenih građana, ali i niti jedna suza i sekunda brige članova familije ljudi koje su vaši batinaši kao poslijednje kriminalce sprovodili u Lazovićeve katakombe i pećine.

Imate naše obećanje.

1 Comment
  1. Dosao je dan za istinu, ko je vjera a ko nevjera komentariše

    Lazni car i lazna Snezana sa laznim patuljcima, kao prava beskrupuluzna druzina, bez etike i dostojanstva, sprovode gazdine naume i sluze necastivom kao prave produzene ruke lopingera, lazova, mrzitelja, crnitelja Crne Gore!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.