Ovo su prvi telefoni koji će biti dostupni u boji koja će obeležiti 2024. godinu

0

Pantone boja 2024. godine Pantone 13-1023 Peach Fuzz stavlja naglasak na važnost ljudskih veza, iz tog razloga, modeli koji će je predstavljati biće Motorola razr 40 ultra i Motorola edge 40 neo.

Pantone boja godine, koju objavljuje Pantone Institut za boje, ima za cilj edukaciju i osvrt na simboličku prirodu boje.

Ova godina predstavlja 25. godišnjicu programa Pantone boje godine, a boja koja će obeležiti 2024. godinu biće Pantone 13-1023 Peach Fuzz.

Baršunasta i nežna nijansa boje breskve, Pantone 13-1023 Peach Fuzz posjeduje nježnu esenciju koja pruža osjećaj zajedništva i saradnje.

-Kako tehnologija postaje sve više povezana sa čovječanstvom, oslanjamo se na boje kako bismo dobili priliku da se izrazimo i stvorimo dublji i smisleniji odnos sa uređajima. To podrazumijeva stavljanje fokusa ne samo na uređaje, već i na sam softver koji koriste. Pantone boja za 2024. godinu ostvaruje baš to, jer spaja virtuelni svijet u kom živimo i želju da ostvarujemo dublje veze i kreiramo blagostanje – izjavio je Ruben Castano, zadužen za iskustva korisnika i dizajn u kompaniji Motorola.

Motorola

Foto: Promo/ Motorola

Odabir Pantone 13-1023 Peach Fuzz boje poklapa se sa misijom kompanije Motorola da učini tehnologiju pristupačnijom svima i pomogne korisnicima da se uz pomoć nje povezuju sa svijetom.

Prilikom odabira uređaja koji će nositi ovu boju, Motorola je veliku pažnju posvijetila na poruku koju ona nosi i moć povezivanja. Kao logičan izbor istakli su se Motorola razr 40 ultra i Motorola edge 40 neo modeli.

Globalno dostupan, model razr 40 ultra kreiran je za stvaranje veza i saradnju, a zahvaljujući dizajnu na preklop, pojedinci vrlo lako mogu da se istaknu i iskažu svoj stil.

Motorola edge 40 neo je uređaj koji je boju postavio u sam centar svog dizajna, a Pantone 13-1023 Peach Fuzz nijansa u veganskoj koži savršeno dopunjuje dizajn ovog modela angažujući sva čula i rasplamsavajući maštu.

Oba uređaja dizajnirana su kako bi korisnicima pružili mogućnost povezivanja i iskazivanja sopstvene ličnosti, dok napredne funkcije kao što su Moto Unplugged i Family Space dodatno unapređuju našu urođenu humanost.

Motorola

Foto: Promo/ Motorola

Obije aplikacije prihvataju balans koji je neophodan između povezanosti sa svijetom i odmora, bezbijednosti i smjelosti. Moto Unplugged fokusiran je na važnost smislenih pauza od uređaja kako bismo više bili prisutni u realnom svetu i prisniji sa ljudima koji nas okružuju, dok Family Space podstiče porodice da istražuju tehnologiju uz adekvatno vođstvo.

-Bilo je zaista divno raditi sa Motorolom i posmatrati predanost sa kojom prilaze kreativnosti, povezanosti i personalizovanosti kroz boje na njihovim uređajima, a ovogodišnja boja nosi posebnu važnost u stvaranju tih veza i zajedništva. Naša Pantone boja za 2024. godinu spaja virtuelni i stvarni život, što je čini idealnom bojom za digitalne uređaje. Uzbuđeni smo da vidimo kako će naša publika koristiti funkcije koje Motorola nudi i ostvariti nove kontakte u budućnosti uz pomoć njih – izjavila je Laurie Pressman, potpredsjednica Pantone instituta.

Motorola razr 40 ultra i Motorola edge 40 neo u Pantone boji za 2024. godinu biće dostupni na tržištima u Evropi i Bliskom Istoku.

(Telegraf.rs/PR)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.