“Otrgnute strukture policije i DPS-a preko svojih medija vode prljavu kampanju protiv mene”

6

Vršioc dužnosti direktora Komunalnog preduzeća  Budva Predrag Ivanović, zvani Drago saopštio je da je na meti pojedinih policijskih struktura i njihovih medija.

“Prije svega želim da kažem da pripadnici Uprave policije u Budvi, koji su služili i koji i dalje služe DPS-u, zloupotrebljavaju službenu dužnost i u kontinuitetu vode namještenu i prljavu kampanju protiv mene. Razlog očito leži u činjenici da su pojedinci umislili da ovakvim besprizornim napadima mogu da mi ukaljaju ugled.

Namjerno nisam javno regaovao kada sam prije neki dan, ponovo netačno i besprizorno, optužen da sam napao izvjesno lice koje je protiv mene podnijelo prijavu, jer sam znao da se radi o policijskom plaćeniku, koji je namjerno poslat da me isprovocira. S obzirom da mu to nije pošlo za rukom, podnio je lažnu prijavu protiv mene koju su mediji odmah objavili, a da me pritom niko od “ objektivnih i istraživačkih” medija nije zvao za provjeru navoda ili mi pružio priliku da kažem svoj stav.

Pojedinci u Upravi policije očigledno imaju nešto protiv mene lično i protiv sadašnje garniture vlaste koju su prošle godine, onako nasilno, mučki i neljudski napali i svrgli. Jasno je da zbog takvog nezakonitog postupanja isti moraju da odgovaraju krivično i da snose posledice za sva zlodjela koja su uradili. Sada zamjenom teza pokušavaju sebi da nametnu ulogu žrtve, ne bi li se pojedinci spasili od procesuiranja.

Ovakva providna igra im sigurno neće poći za rukom jer su tokok 75 dana kao parapolicijska struktura držali opštinu uhapšenom. Povodom sinočnjeg događaja želim da ukažem da se radi o sitnoj namještaljki jer me je policija zaustavila pred mojim domom i tražila alkotestiranje, koje sam naravno odbrio jer prije svega nisam bio u alkolisanom stanju na šta sam im ukazao nekoliko puta.

Nisam želio da se podvrgnem “ testiranju” jer nemam nikakvog povjerenja u policiju CB Budva, čijim pojedinim pripadnicima zbog svega sto su radili slijede krivični procesi. Imajuci u vidu da se u dužem trajanju radi o orketriranoj kampanji protiv mene, podnijecu tužbu protiv svih koji su ucestvovali u pokušaju javne satanizacije.

Neću dozvoliti da me otrgnute strukture u policije, koje su i dalje servilne organizovanoj kriminalnoj grupi DPS, lažno optužuju kako bi punili novinske članke i preko mene izigravali žrtve”, poručio je on.

6 Comments
 1. virus komentariše

  ništa ovome vepru ne vjerujem

  18
  11
  1. Pushi ga,Mirna! komentariše

   Virus, drpsovo kopile, e shipu racq.
   Đole,podrška….Nećemo milicajsku državu praviti.

   15
   8
   1. Pile u kučini komentariše

    Jel’ se kaze satanizacija ili demonizacija?!

 2. e komentariše

  jes, ttebe veprinu litijasša zli policajci na alko testu zajebavaju , aj ispredi se

  10
  11
 3. E viva komentariše

  Kozojebac nepismeni

  7
  6
  1. Leandro komentariše

   Tako je E Viva, on je kozojebac a ti si ojaren. Pa ti skontaj sa tim tvojim debilnim evivaškim mozgom ako možeš 😂

   7
   4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.