Mladen Mikijelj

Odžić: Cijela obala da ima jednak tretman za prečišćavanje otpadnih voda

0

Kao Buljaričanin, Petrovčanin i Budvanin, koji jednako voli Budvu od Kufina do Jaza, zalagaću se da cijela obala ima jednak tretman za prečišćavanje otpadnih voda, saopštio je Petar Odžić, nosilac izborne liste „Čist izbor – SDP, SD, LP i građani“.

„Nepravda da Petrovac, Buljarica i Sveti Stefan nisu priključeni na prečišćivač za otpadne vode biće ispravljena u narednom mandatu. To će biti jedna od glavnih stavki u programu liste „ČIST IZBOR – Petar Odžić“ (SDP, SD, LP i građani)“, izjavio je Odži.

Prema njegovim riječima, „rješavanje ovog problema doprinijeće kvalitetu vode, ali i zaštiti životne sredine“.

„Nedopustivo je da u 21.vijeku za pola teritorije najbogatije opštine nemamo riješen tretman otpadnih voda. Budva, koja participira sa 50% u ukupnom turističkom prometu, ne može dozvoliti da kvalitet morske vode nije na adekvatnom nivou. Radi se o skupom projektu, ali uz adekvatno upravljanje i domaćinski odnos prema javnim finansijama, on je ujedno realan i ostvariv“, rekao je Odžić, pa za kraj dodao:

„Ovo je samo jedan u nizu projekata koji će biti realizovan u cilju poboljšanja kvaliteta života građana i unapređenja turističke ponude“, zaključio je Odžić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.