Nuhodžić: Policija pokazala da se na nju uvijek možemo osloniti

Nuhodžić: Policija pokazala da se na nju uvijek možemo osloniti

Policijski službenici su pokazali da su na visini zadatka, da su kadri da odgovore svim izazovima, da svojim profesionalnim i požrtvovanim radom ulivaju povjerenje građanima i da se na policiju uvijek možemo osloniti, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

Kako je saopšteno iz MUP-a, govoreći o postupanju pripadnika Uprave policije tokom epidemije koronavirusa Nuhodžić je istakao da su njihovi službenici prvi dočekali naše državljane iz inostranstva na granici, danonoćno vodili računa da se poštuju mjere, odgovarali na pozive i pitanja građana, pružali pomoć.

“Hrabro su se uhvatili u koštac sa nevidljivim protivnikom u borbi za život i zdravljе ljudi. Dali su puni doprinos zaštiti zdravlja naših građana i preduzimali mjere i radnje u održavanju stabilnog javnog reda i mira i sigurnosti”, naveo je ministar.

Zato je pohvalio sve policijske službenike koji su posvećeno radili i rade težak, rizičan i odgovoran posao.

“Želim i da zahvalim rukovodstvu Uprave policije koje je, u ovoj specifičnoj situaciji, dobro planiralo aktivnosti. U ovoj kriznoj situaciji, potvrdila se odgovornost Vlade, potvrdili su se kapaciteti svih naših institucija, a Crna Gora se pokazala kao odgovorno i zrelo društvo. To su građani prepoznali”, poručio je Nuhodžić.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *