Nova srpska demokratija: Pobjeda u Nikšiću potvrda vitalnosti i snage naše politike

32

Predsjedništvo Nove srpske demokratije je održalo sjednicu na kojoj su članovi ovog stranačkog organa izrazili zadovoljstvo pobjedom na izborima u Nikšiću, što je, kako su kazali, potvrda vitalnosti i snage njihove politike.

Zaključeno je da su na izborima u Nikšiću u potpunosti ostvarena dva osnovna postavljena cilja.

“DPS je izgubio vlast u tom gradu i koalicija “Za budućnost Nikšića” koju je predvodio Marko Kovačević, uprkos tome što su svi bili protiv nje, ostvarila je najbolji rezultat na pobjedničkoj strani. Tako su se stekli uslovi da, po principu formiranja vlasti u ostalim opštinama koje vodimo sa našim partnerima, naš nosilac liste Marko Kovačević, bude izabran za predsjednika opštine Nikšić”, saopšteno je iz NOVA-e.

Sa druge strane, konstatovano je da je DPS uspio zadržati najveći dio snage koju je imao u avgustu, prije svega zbog, kako su istakli, sporog i neefikasnog sprovođenja reformi od strane Vlade Crne Gore, tako da su, kažu, poluge moći, na osnovu kojih je partija Mila Đukanovića ostvarivala rezultate svih proteklih godina, i na ovim izborima bile u njihovim rukama.

“Građani Nikšića su, ipak, na to dali svoj odgovor i potvrdili opredjeljenje iz avgusta prošle godine”, ističe NOVA.

Predsjedništvo je zaključilo da izbori u Nikšiću obavezuju da se reforme koje su neophodne sprovode brže i učinkovitije.

“Vlada koja nije uspjela do sada da demontira vlast Mila Đukanovića mora se što prije kadrovski osnažiti kako bi počela djelotvorno i hrabro da radi na ispunjavanju obećanja koja smo dali građanima. Hitno uklanjanje štetočina iz DPS-a sa mjesta odlučivanja u državnoj administraciji i iz javnih preduzeća je neophodni preduslov za oporavak Crne Gore”, navode iz NOVA-e.

32 Comments
 1. Filip komentariše

  Podrška za jedinu srpsku stranku u Crnoj Gori i njenog lidera Andriju Mandića! Marko Kovačević je novi gradonačelnik Nikšića!

  5
  2
  1. LipaLipa komentariše

   … ovo je kretenizam, manda “ima” mozak, … los rezultat, bitan pad, ako se uzme u obzir ,ocekivanja, najave, slom, … proglasavaju za uspjeh, pobjedu, posipanje pepelom, … podrskao Marku, kao sto su podrzavali Zdravka, licemerje, … obaska Marko ne moze biti gradonacelnik, pa oni ce glasati protiv, … ako bude glasanja u novoj pozicijiu NK, … ako se glasa na Vladi u skupstini, mora i u novoj poziciju u NK, … gradjani, partije to ocekuju, svakako, … no njihov problem, da kako, … aj’ zdravo, …

   2
   2
 2. Ivi komentariše

  Igra igra Bečka mečka po Nikšiću….. Čekamo Medojevića da ne glasa za budžet i IZADJE iz Skupštine. A možda i neće nije strašno…. A vi ćete manje palacat. IGRA BEČKA MEČKA PO NIKŠIĆU!

 3. Jovana komentariše

  Uprkos brutalnoj kampanji koja je vođena protiv DFa, ostvaren je odličan rezultat! Bravo, DF!

 4. Marko komentariše

  Marko Kovačević mora biti novi gradonačelnik Nikšića. On je naš ponos! I Nikšić će pokazati bolje lice kao što se to desilo sa Budvom na čelu sa Batom Carevićem iz Nove Srpske Demokratije!

 5. Nevena komentariše

  Mnogi su pričali kako bez Krivokapića nećemo preći cenzus. I šta ćemo sad? Jesmo li prešli cenzus? 😁 Samo jako!

  5
  1
 6. Sanja komentariše

  Građani Nikšića su odlučili i još jednom pokazali da im je dosta dpsa i njihovog razaranja! Nikšić dobija budućnost!

  1. Obilića Poljana komentariše

   Dps je savladan i Marko Kovačević će biti novi gradonačelnik Nikšića, to su najznačajnije tekovine ovih izbora 14. marta.

   3
   1
 7. Danka komentariše

  Oporavak CG nije moguć ako se ne smijene Milove sluge sa mjesta odlučivanja! Marko, samo naprijed!

  4
  1
 8. Milos komentariše

  Pokazali smo da i kad su nam svi okrenuli ledja i Zdravko i mnogi drugi, mi ipak imamo podrsku naroda koji nas podrzava zbog nas samih a ne zbog Zdravka, ovoga ili onoga! Ipak smo najvise osvojili, mozda smo pali u odnosu na avgust al smo i dalje najbolji…a demokrate su porasle zbog podrske premijera!

 9. Jana komentariše

  Ostvaren je odličan rezultat iako su svim snagama pokušavali da slome DF! Što više udaraju na DF, on postaje jači! Samo jako!

 10. Milena komentariše

  Svi su se okrenuli protiv nas i izdali nas odmah posle 30. avgusta, iskoristili nas samo da iznesemo pobjedu! Ali evo ipak se drzimo najvise smo uzeli, gradonacelnik je nas, zajedno sa Demokratama imamo vlas, dps je pao!

 11. Bogdan komentariše

  Moglo je bolje, na prvu tako djeluje…ali ako stanemo i razmislimo kakvi su uslovi bili, ipak je rezulatat odlican! Dps je pao, a sdp nestao sa politicke scene…zar to nije uspjeh? Korak po korak, tek smo krenuli u pobjede!

 12. Litijas komentariše

  Svaka cast, svi su protiv vas bili, ali ste pobijedili.

 13. Ekonomista komentariše

  Velika pobjefz jer su se svi urotili protiv nas

 14. Sofija komentariše

  Podrska za tebe Mandicu i DF, jedini ste vrijedni i narod ce to shvatiti…znate kakav je narod treba vremena da shvati, padaju ljudi na razne price a protiv vas ih je bilo puno s ciljem da oslabite…Samo jako, idemo dalje, bicemo jos bolji!

 15. Bato Nikolic komentariše

  Stranka kojaa je iznjela pobjedu nad Milom to on zna i zato nakvise napada Novu!

 16. Sasa komentariše

  Pobjeda je tu, rezultat je mogao biti bolji ali Niksic je oslobodjen i to je najbitnije, imamo vlast! Sad su na redu druge opstine!

  2
  1
 17. Andjela komentariše

  Dps je jos uvijek imao ogromnu moc u Niksicu, vlada nije dovoljnol poradila na preciscanju od dps kadrova, opet su se kupovali glasovi, itd….razni faktori su uticali, ali ipak je porazen i to je najbitnije!

 18. Nikola komentariše

  Veliko bravo za DF! Moramo dps demontirati u svim opštinama! Šta god dohvat rukom, to unište!

 19. Ana komentariše

  Koliko god nekome ovo lose izgledalo, moramo realno sagledati situaciju i uslove ovih izbora! Mi i Demokrate imamo vlas i bez ikoga vise, a to je sjajno!

 20. Ivi komentariše

  PI! NAROD VAS VIŠE PREZIRE SA PRIČOM UPRAZNO. Neka Vas pljuje…

 21. Nikola komentariše

  Najbolji smo bili u avgustu, veliki procenat sve ali nas nidje nema, sklonili su nas iz vlade, a drugi sa nekim malim procentom su na bitnim funkcijama! Sada smo mozda slabiji nego u avgustu, al smo ostvarili cilj da nas covjek bude gradonacelnik!

 22. Zeljko komentariše

  Najbolja stranka, jedina koja zaista radi za svoj narod, za bolji polozaj Srba…Marko je odlican momak i uspjeh je da je Srbin gradonacelnik Niksica posle toliko godina!

 23. Goran komentariše

  Ne sumnjamo da će vlast u Nikšiću biti formirana! Samo jako, Marko! Bravo, DF!

 24. Sara komentariše

  DF je uvijek bio i ostao borac za pravdu! Uvijek ću biti uz vas! Godinama slušamo kako nećemo preći cenzus! To je prazna priča! Samo naprijed!

 25. Mališa komentariše

  I čuje se do nebesa, nema više DPS-a! Milo lopoveee!
  Srećno novom gradonačelniku Marku Kovačeviću!

 26. Goran komentariše

  Bravo braćo!Pobijedili smo dps hobotnicu.Nadam se brzom formiranju vlasti,na čelu sa Markom Kovačevićem!Živjeli!

 27. Pavle komentariše

  Napravili ste veliki uspjeh sa ostalim partijama.Sada mudro sa ostalima što prije oformite opštinsku vlast i da se nađe načina za otvaranje novih radnih mjesta u Nikšiću koji je opustošen pod dps vlašću.

 28. Mihailo komentariše

  Kadrovi su se promjenili, ali je milogorska ideologija velikocrnogorskog fašizma i srbofobije ostala ista

 29. Marko komentariše

  Cus fasizam,ada znamo dje fasizam caruje,ne izvrci,a vi ste u CG sledbenici te ideje. Vise ima srba u Dps nego u front

 30. sanya261 komentariše

  Niksic ce napokon ozivjeti. Zahvaljujuci Marku Kovacevicu koji je pun snage i spreman da Niksic digne iz pepela.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.