NOVA: Milo se zahvaljuje samo Turskoj, a od Srbije odbija pomoć!

3

U vremenu kada se Crna Gora suočava sa ozbiljnim izazovima i kada je vlast pokazala da nije dorasla ovakvim problemima i da je decenijama urušavala zdravstveni sistem, valja istaći one koji su nam u ovim trenucima pritekli u pomoć, kazali su iz Nove srpske demokratije.

“Zato je važno zahvaliti se svima, od EU, Turske, do naših tradicionalnih prijatelja Srbije, Rusije i Kine. Međutim, umjesto izraza zahvalnosti svima, predsjednik Crne Gore se odlučio da se samo zahvali Turskoj i njenom predsjedniku Erdoganu. Može se pretpostaviti zbog čega mu je Turska, koja je pet vjekova Balkan držala pod okupacijom, važnija od ostalih, a nije nebitno da se podsjetimo na neke detalje iz prošlosti.

Naime, 1997. godine, kada se naslućivalo da Milo Đukanović sigurnim korakom ide putem izdaje tradicionalne Crne Gore, a posebno kada je bilo jasno koga je odabrao za saveznike, pravoslavni narod mu je, širom Crne Gore, skandirao “Milo Turčine”. Time su građani vrlo precizno pokazali šta misle o njegovoj politici u odnosu na osnovne vrijednosti na kojima je nastala ova drzava.

Dvadeset tri godine kasnije, situacija je ista, samo što se više Đukanović, za razliku od te 1997. godine, ne krije i ne ljuti na ova skandiranja, nego se ponosi sto je i rođački povezan sa Erdoganovim narodom.

Sram ga bilo! Bitanga izdajnička! Zašto nije ovako govorio i zahvaljivao se 1997. godine. Zato, nakon svega, mi iz Nove srpske demokratije danas ponovo možemo samo da mu poručimo: Milo Turčine! A on zna nastavak“, stoji u saopštenju za medije.

3 Comments
 1. Buka komentariše

  Pitanje Lako…kog zvaste danima,nocima Turcinom,po januara 98,urlicima Jedinstvenim..cik,pogodite…p.s.Ako Smijete

 2. Buka komentariše

  I naravno..na zalost,Srbija Slavna ni sebi pomoc jok moze..Nekako,nama Grdno pomazu.mada pomoc je pomoc,ipak…trenutno ne mogu..a ka da Jesu..

 3. ćipur komentariše

  svaka mu cast i trebalo je srbiju da odbiju nego sto
  kradu opremu blokiraju placeno i onda se prave posteni
  spasili smo ih na mojkovac izginuli za njih a oni nas poslije porobili pa vidjite kakavi su to ljudi kakav je to narod naravno ne svi ali velika vecina odnosno ovi nacionalisti ovi veliko srbi to su gubitnici i ko god je snjima samo je na gubitku
  zato daleko im kuca a sve im srecno bilo samo daleko od nas sto dalje to bolje
  neka nas ostave jednom za vazda jer nam dobro ne misle sigurno
  nikad vise 1918 da je vjecna

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.