Nije pomogao ni dizel, ni benzin: DPS u Nikšiću aktivistima dijelio bonove za gorivo!

8

Aktivistima Demokratske partije socijalista u nedjelju na dan lokalnih izbora u Nikšiću dijeljeni su bonovi za gorivo. Međutim, silne opstrukcije, kupovine glasova, ovoj stranci nijesu pomogle da zadrži vlast u gradu pod Trebjesom.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije, bonova od 20 evra, na čijoj se pozadini nalazi pečat ove partije, što je samo pokazatelj čime se sve ova stranka koristila da ostvari što bolji rezultat u Nikšiću.

Posjetimo u ovom gradu su u vrijeme izbora, nelegalno otvorani lokali u kojima su aktivisti DPS-a  kupovali glasove romske populacije.

Demokratski front je u nedjelju objavio snimak koji su im poslali građani, a ispred kafića Arkade zabilježen je snimak na kome se vidi kako jedan građanin ulazi u lokal i uzima novac za glas.

Nije bilo reakcije nadležnih, a uprkos opstrukcijama, bonovima za gorivo, kupovini glasova u režiji DPS-a, koalicije oko Demokratskog fronta i oko Demokrata moći će da formiraju vlast u ovom gradu.

8 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ovo je dobar glas, Miljo pare nema. Juriš!

  26
  1
 2. Helm komentariše

  DPS ne može da funkcioniše bez “podmazivanja” svojih pristalica novcem koji crpi iz budžetskih sredstava i novcem koji dolazi iz šverceskih kanala. Ako Vlada bude radila kako treba vremenom će se ova lopovska i kriminalna organizacija svesti na jednocifreni procenat podrške.

  16
  1
  1. Ivi komentariše

   Gorivo je od vlade, u tim tokovima je. Dakle ova na đ a ekspertska vlada je obezbijedi la da gorivo curi.

   1. Ivi komentariše

    Bonovi idu najčešće preko državnih firmi. Dada da, bravo BORBA!

   2. Drazen komentariše

    😂😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣E kukala nam.majka kakvo yi je razmisljanje i rezonovanje

 3. zdravko komentariše

  Bonovi, za gorivo, Romi i ostali gradjani. Hvala Borbi što je prenijela spiskove onih koji du kupovali birače. Od kandidata za odbornike Nikšića, razni direktori, predstavnici FSCG, profesori… svi krivično da odgovaraju pravda je dostižna

  12
  1
 4. Podgorica komentariše

  Bože na šta je spala ljudska duša. Na 20 eura. Ništa bolje ne zaslužujemo. Toliko i vredimo.

  10
  1
  1. Q komentariše

   Tih 20€ je za cetveroclanu obitelj sa pravom glasa.Toliko vredimo a to je praznik jer firer je rekao da nam je dosta 2 € jeste da je to ludi Zdravko smanjio na 1,5€ u korona uslovima no 20 € za porodice èeeeeee znate li vi koliko li je to!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.