Nekadašnji službenik SDB-a: Radenović pristupio Pravoj

0

Direktor NVO Agencije za kompleksnu bezbjednost i kandidat u dva navrata za direktora Uprave policije, Radoš Radenović, nekadašnji visoki funkcioner Službe državne bezbjednosti, koji je 1998. godine nasilno eliminisan iz službe zbog neslaganja sa politikom aktuelnog režima, pristupio je Pravoj Crnoj Gori, gdje će se, između ostalog, baviti pitanjima bezbjednosti.

“Cijenim aktivnosti i rad mladog rukovodstva Prave Crne Gore na planu vraćanja duhovnosti i istinskih vrijednosti Crne Gore koje je imala u vrijeme Svetog Petra Cetinjskog i Njegoša, ali i vraćanja njenog dostojanstva i ponosa. Prava Crna Gora, na čelu sa predsjednikom Markom Milačićem, očigledno predstavlja svježu i veoma ozbiljnu, perspektivnu političku snagu koja raste iz dana u dan, zaslužuje pažnju, i treba da povrati povjerenje naroda u političare i političke partije.
Siguran da će Prava Crna Gora u danima i godinama pred nama biti stožer okupljanja oko ideje Petrovićevske Crne Gore, ali na jedan savremen način. A ja svojim iskustvom i znanjem želim da ovoj mladoj ekipu svesrdno pomognem u tome”, kazao je on.

Radenović je bio vanredni predavač na Institutu za Državnu bezbjednost u Beograd i član državne mješovite komisije za utvrđivanje incidenata između Jugoslavije i Albanije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.