Neka se naš premijer ugleda na Veliku Britaniju: Boris Džonson otpustio više ministara i VDT

2

Britanski premijer Boris Džonson, nezadovoljan radom Vlade, izršio je njenu rekonstrukciju, a na njega bi mogao da se ugleda i predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić.

On bi mogao da od britanskog kolege nauči kako se rekonstruiše Vlada i dovodi u red kada nešto ne štima.

Džonson je izvršio rekonstrukciju Vlade i na iznenada otpustio i ministra za Severnu Irsku Džulijana Smita. Takođe je i ministar finansija Sajid Džavid  morao da podnese ostavku, izjavio je njegov portparol.

Sem toga su vladu morali da napuste ministar privrede Andreas Leadsom, ekologije Teresa Vilijers kao i gomila državnih sekretara, kako javlja BBC.

Vrhovni državni tužilac Gofri Koks  je tvitovao da je takođe podnio ostavku nakon što je dobio zahtev premijera Džonsona da se se povuče sa te funkcije.

Premijer je izjavio da želi da obnovi svoju vladu, da bi mogao da realizuje svoju viziju Britanije posle Brexita kao i da prevaziđe podjele u Konzervativnoj Partiji kao i u cijeloj Kraljevini.

2 Comments
  1. NIKO99 komentariše

    Vratimo DPS na vlast jer je Crna Gora Bankrot, pa neka budu stečajni upravnici. Budući da jedino što znaju jeste da kradu taj će stečaj biti slom Crne Gore. Neka Francuski, Britanski, Njemački, Američki ambasadori svakog mjeseca donose džakove para i finansiraju narko kartel koji žele da održe na vlasti. Nesposobnost Evrope se ogleda u njihovom neshvatanju demokratije. Naš parlament služi za donošenje najvažnijih odluka. Ako parlament ne može da donosi odluke onda neka država propadne. Projekat Islamizacije se nastavlja, stvara se Velika Albanija pod okriljem Francuske, Njemačke, Britanije, Amerike. DPS Muslimančine i Islamističke Komite stvaraju Veliku Albaniju.

  2. Ivi komentariše

    Boris Turčin, prevrtljiv i opasan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.