Napravljeni novi spiskovi: Još po 150 osoba ne može da uđe u Crnu Goru, ni u Srbiju!

1

Na novom spisku bezbjednosno interesantnih lica kojima je zabranjen ulzak u Crnoj Gori i u Srbiji nalazi se  još po 150 osoba, saznaje BORBA.

Srpska i crnogorska policija napravili su nove spiskove na kojima su dodata imena još 150 bezbjednosno interesantnih lica kojima je zabranjen ulazak u obije države.

Do sada se više od 500 osoba nalazilo na spiskovima policija Crne Gore i Srbije kojima je zabranjen ulazak u obije države.

Prvo je srpska policija za više od 500 osoba iz Crne Gore, među kojima su navodne vođe i članovi zaraćenih kotorskih narko klanova, pripadnici organizovanih kriminalnih grupa iz Bara, Budve, Podgorice, Pljevalja… Među njima našla su se i imena Brana Mićunovića i Veselina Barovića.

Crnogorska policija je sa druge strane recipročno zabranila u Crnu Goru ulazak za oko 500 osoba koji predstavljaju opasnost za nacionalnu bezbjednost, većinom državljana Srbije.

Zbog ugrožavanja nacionalne sigurnosti,  ulazak u Crnoj Gori početkom novembra 2018. godine zabranjen je bio akademiku Matiji Bećkoviću, istoričarima Čedomiru Antiću i Aleksandru Rakoviću, kao i srpskom političaru i pravniku Dejanu Miroviću.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment
  1. t-rex komentariše

    Ovdje je jasno kome je zabranjeno u Srbiju no nije jasno kome u Crnu goru pjesnicima, muzicarima,naucnicima,kome ???

    43
    4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.