“Nacionalist”: Režim sprema medijski udar na SPC i organizatore litija!

0

Iz najbližeg okruženja crnogorskog premijera Duška Markovića pronosi se vijest da je ovaj funkcioner svojim ljudima od najvećeg poverenja izdao nalog da sprovedu medijski linč pojedinih organizatora veličanstvenih litija Srpske pravoslavne crkve, fabrikovanjem afera i falsifikovanjem podataka o njihovoj imovinskoj karti, uključujući i ukazivanje na navodno posjedovanje luksuznih nekretnina enormne vrijednosti. Naloženo je da se među prvima na udaru nađe Obren Jovanović, sekretar Mitropolije crnogorsko-primorske.

Marković se ovim činom pokazuje kao dosledni i poslušni sledbenik Mila Đukanovića.

Takođe, Marković će pokušati da u tim zamešateljstvima koristi svoje ljude i “vještine” koje je stekao u periodu kada je vodio privatne režimske firme koje se kriju iza ozbiljnih naziva Agencija za nacionalnu bezbednost i Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Ono što posebno privlači pažnju u Markovićevom postupanju je činjenica koja bi, da nije opasna, zapravo bila urnebesno smiješna – da brižan odnos o nečijoj izmišnjenoj imovini i nepoštenju imaju oni koji su svojim bahatim lopovlukom i privatizacijom čitave države devastirali njenu ekonomiju, uprljali joj obraz u međunarodnoj zajednici, ugrozili budućnost njene djece, a sami se besramno obogatili.

Izvor : Nacionalist

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.