“Nacionalist”: Režim nema odgovor na mirne litije, osim da ih nasilno razbije!

0

Prema dobro obaveštenim izvorima iz crnogorskih bezbednosnih struktura, koji iz razumljivih razloga žele da ostanu anonimni, crnogorski režim predvođen Milom Đukanovićem, predsednikom Crne Gore, usled nemogućnosti da se „reši problema“ masovnih i mirnih litija u Crnoj Gori, odlučio je da angažuje režimske kriminalce, koji se nalaze pod zaštitom Zorana Lazovića, pomoćnika direktora Uprave crnogorske policije, i Duška Golubovića, zamenika načelnika Odseka za suzbijanje teških krivičnih dela Sektora za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala Uprave crnogorske policije, kako bi napadom i izazivanjem nereda izazvali haos u Crnoj Gori, i stvorili uslove za primenu represivnih metoda prema mirnom i pobožnom narodu.

Plan podrazumeva da se na litiji u Podgorici 29.02.2020. godine Lazovićeve i Golubovićeve kriminalne strukture inflitriraju među vernike, a da istovremeno litija bude napadnuta i od kriminalaca u uniformama crnogorskog MP-a, kako bi se izazvao opšti haos i pometnja.

Ovaj bezbožni plan se izvesno vreme razmatra kao jedino moguće rešenje, jer Đukanović sa svojim „hordama zla“ predvođenim Lazovićem i Golubovićem, kao i njihovim kriminalcima, obučenim u uniforme policije, žele da oteraju narod sa ulica Crne Gore, kako bi nesmetano mogli da nastave sa vladavinom otimačine i bezakonja.

Međutim, prema nedavnim procenama crnogorskog režima sprovođenje ovog plana proizvelo bi među stanovništvom Crne Gore potpuno suprotan efekat, koji bi zapravo doveo do, za Đukanovića jedino, neverovatnog otpora naroda u Crnoj Gori, jasnog pokazatelja da su promene u Crnoj Gori nužne i neophodne, a što Đukanović nastoji da izbegne.

Zbog navedenog, se prema dobro obaveštenim izvorima iz bezbednosnih struktura Crne Gore primena ovog plana još uvek razmatra za Litiju u Podgorici čije je održavanje planirano za 29.02.2020. godine, iako su Lazović i Golubović već oformili kriminalne grupe spremne za njegovo sprovođenje u delo.

(Izvor: Nacionalist.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.