Nacionalist: Ne napada Marinika Vučića zbog Vacića, već napada Vacića zbog Rusije

0

 

Slabljenje uticaja Zapada na Srbiju tjera njihove agenture na sve histeričnije reakcije. Strateška saradnja Srbije sa zemljama poput Rusije i Kine bacaju u očajanje Mariniku Tepić i njenog šefa Dragana Đilasa koji trpe sve veće kritike zapadnih pokrovitelja zbog nesposobnosti da taj proces zaustave.

Upravo kroz te procese koji se dešavaju u Srbiji treba gledati napad agenta zapadnog uticaja Marinike Tepić na predsjednika Srpske Desnice Mišu Vacića. Za agenta Tepić nije zaista sporno to što se lider jednog političkog pokreta čuo sa predsjednikom vladajuće partije, uostalom i predsjednik njene partije ima takve telefonske razgovore. Pravi razlog napada je nedavna dvonedeljna posjeta Miše Vacića Rusiji i sastanci na visokom nivou koje je tamo imao.

Jačanje desnice u Srbiji i jačanje saradnje Srbije sa Rusijom vode Srbiju ka budućnosti u kojoj će strani agenti poput Marinike Tepić i strani agenti i kriminalci poput Dragana Đilasa biti u zatvoru, pritisci zapada odbačeni i potpuno obnovljen suverenitet Srbije. Onoga trenutka kada Srpska Desnica dođe na vlast, Marinika Tepić i ostali agenti stranih službi će izjave davati jedino u tužilaštvu i sudu.

Ne napada Marinika Tepić predsjednika Aleksandra Vučića zbog Miše Vacića, već napada Mišu Vacića zbog Rusije.

Informativna služba Srpske Desnice

(Nacionalist)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.