“Nacionalist”: Daka Davidović ne može da nastavi kampanju u Nikšiću?

3

Da li je Miodrag Davidović zvani Daka, samozvani ktitor SPC i čovjek koji je u periodima svog životnog očaja razmišljao da pređe u islam, konačno naišao na sebi ravnog kada su u pitanju manipulativni i špekulativni poslovi. Crnogorske političke strukture ovih dana trese nova afera u kojoj je Davidović glavni akter, ali ovog puta u svojstvu oštećenog, s obzirom da mu se na put ovog puta isprečio neko jači, a to je Stevan Simijanović, lažni američki diplomata.

Naime, Simijanović je nedavno naplatio svoje „umjeće“ kod Davidovića, te mu je uzeo poslednjih 10.000 evra iz nekada dubokog džepa, kako bi navodno promovisao aktivnosti Dakinog „Narodnog pokreta“ na području Nikšića, te sprovodio lobiranje kod američke administracije, kako bi Daki zacementirao pobjedu na lokalnim izborima u tom gradu i postavio ga na put ka izvršnoj vlasti u Crnoj Gori. Daki se sve to jako dopalo, pa je bez puno razmišljanja i prethodne provere uručio Simijanoviću pomenuti iznos, računajući da će ga uskoro ustoličiti na tron u Crnoj Gori, iako je mogao jednim klikom na „Google“ pretraživaču vidjeti sve o lažnom diplomati. Ipak za to treba i malo intelekta, kakvog Daki inače manjka, a što se vidi u javnim nastupima i emisijama, gdje počne razgovor na jednu temu, i u istoj rečenici završi sa desetom, koristeći arhaične i samo njemu znane izraze, pa zbuni ionako neiskusne novinare crnogorskih televizija, kojima ne ostaje ništa drugo osim da klimaju glavom, kao prije nekoliko dana kada je izjavio „Pogledajte kako su rasprcali Elektroprivredu“.

Međutim, nakon što je prošlo malo vremena i od kampanje u Nikšiću ne bi ništa, Daka se uspaničio, ali je uvidio da je vrag odnio šalu tek onda kada nije dobio niti jedan poziv iz američke ambasade u Podgorici. Što je najgore po Daku, niti mu se Simijanović javlja na telefon, niti ima dovoljno novaca da nastavi kampanju u Nikšiću, a izbori su već za šest dana.

Zbog takvih okolnosti, najviše stradaju Dakini najbliži saradnici, koji su se razleteli kao muve bez glave da mu obezbijede neki novac za nastavak kampanje. Kako stvari stoje, imaće para samo za stotinak sendviča.

(Nacionalist)

3 Comments
 1. Pravda i samo pravda komentariše

  Očigledno da je ovaj čovjek zalutao u politici.Mnogo mu bolje ide prodaja cigareta i oružja.Sav njegov biznis je jako sumljiv.Početkom 1997 g.optužen je za utaju poreza od 10.000.000 maraka i proveo kratko vrijeme u Ziks-u,jer ga je abolirao tadašnji Predsjednik CG M.Bulatović.Čudi me sa Crkva ne napravi veći otklon od ovog tipa ,jer joj nanosi veliku štetu.

  26
  6
  1. Niki komentariše

   Daku za gradonacelnika

   1
   1
 2. Radovan komentariše

  Boze, na sta spade novinarstvo. Ovo je toliko jadan i jeftin clanak da me sramota na sta sam potrosio 2 minuta.

  5
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.